Путіна принизили під час саміту БРІКС (ВІДЕО)

Російський диктатор Володимир Путін змушений був чекати на лідера Китаю Сі Цзіньпіна перед спільними переговорами під час саміту БРІКС. Запізнення на зустріч було одним із “трюків”, яким користувався Путін раніше, однак після вторгнення в Україну цей метод постійно використовують проти нього.

В мережу потрапило коротке відео з саміту БРІКС, на якому видно, як Путін йде довгим коридором, зупиняється та ніяковіє від того, що змушений чекати лідера Китаю Сі Цзіньпіна.

“Схоже, Сі Цзіньпін сказав Путіну почекати перед їх зустріччю. Це відбувається в Росії. Путін чекає”, — прокоментував відео український політик Антон Геращенко.

Довгий час Путін навмисне запізнювався на зустрічі з лідерами інших країн, що стало його методом показати свою перевагу, змусити нервуватись або незручно почувати себе іншим політикам. Російський диктатор подібно вчиняв з колишньою канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель, Папою Римським, королевою Єлизаветою II, експрезидентом США Бараком Обамою та іншими діячам. 

Однак, після початку вторгнення Росії в Україну та введенням санкції проти Москви, ситуація кардинально змінилася. Путін почав приходити вчасно на зустріч, однак його колеги почали регулярно “спізнюватись”. Зокрема так вчиняв президент Туреччини Реджеп Ердоган, президент Єгипту Абдель Фаттах та президент Киргизстану Садир Жапаров.

Романчук Микола

Recent Posts

Невідомий з ножем спробував прорватися до Орбана, коли той виступав

23 жовтня в Угорщині відзначають початок антирадянських повстань. Під час урочистостей життя Віктора Орбана опинилося…

4 хв. ago

Принц Джордж – майбутній король: які правила йому не можна порушувати

11-річний принц Джордж Уельський – старший син принцеси Кейт та принца Вільяма Уельських. Він посідає…

13 хв. ago

Суд арештував елітне житло генерала СБУ Вітюка

Вищий антикорупційний суд у травні арештував квартиру, яка належить дружині бригадного генерала та ексначальника Департаменту…

21 хв. ago

ПриватБанк запровадив новий спосіб зняти готівку за кордоном

ПриватБанк запровадив можливість зняти з картки гроші на касі в торговій мережі за кордоном. Знімати…

32 хв. ago

Смажені пиріжки із зеленою цибулею та яйцем: готуються на сковороді 15 хвилин

Якщо ви хочете приготувати смачні пиріжки, але не хочете робити дріжджове тісто, можна  приготувати просте на…

41 хв. ago

Київський міський ТЦК за 5 млн грн. відремонтує власну їдальню

Київський міський центр комплектування та соціальної підтримки замовив капітальний ремонт їдальні свого збірного пункту. З…

49 хв. ago