Роберт Кеннеді-молодший призупинив свою передвиборчу кампанію і підтримав Трампа

Незалежний кандидат у президенти США Роберт Кеннеді-молодший оголосив, що він призупиняє свою кампанію – але “не закінчує її”.

“Я не припиняю свою кампанію, я просто призупиняю її, а не закінчую. Моє ім’я залишиться в бюлетенях у більшості штатів”, – заявив він, виступаючи на заході в п’ятницю в Аризоні, пише CNN.

Кеннеді сказав, що, хоча він залишить своє ім’я в деяких бюлетенях, він прибере його з 10 штатів, що вагаються, і закликав своїх прихильників голосувати в них за Дональда Трампа.

Кеннеді окремо зазначив, наскільки йому близька позиція Трампа щодо питання про війну в Україні.

“У глибині душі я більше не вірю, що у мене є реалістичний шлях до перемоги на виборах перед обличчям цієї нещадної, систематичної цензури і контролю над ЗМІ. Тому я не можу з чистою совістю просити своїх співробітників і волонтерів продовжувати працювати понаднормово або просити своїх спонсорів продовжувати жертвувати, коли я не можу чесно сказати їм, що у мене є реальний шлях до Білого дому”, – сказав Кеннеді.

Він також розповів про труднощі, з якими зіткнулася його кампанія, щоб потрапити до бюлетенів у штатах.

“Скептики говорили нам, що ми підіймаємося на скляну версію гори Неможливості. Перше, що я хочу вам сказати, це те, що ми довели їхню неправоту”, – сказав Кеннеді.

Вибори у США – деталі

Останніми місяцями Роберт Кеннеді звинувачував Трампа у зраді прихильників, а той критикував Кеннеді як “найрадикальнішого лівого кандидата в президентських перегонах”. Але останніми тижнями команди обох кандидатів почали посилено обмінюватися компліментами і, за словами співрозмовників Reuters, обговорювали об’єднання зусиль.

Шанси Кеннеді на перемогу швидко зменшувалися – нещодавнє опитування CBS News показало, що його підтримка становить лише 2%.

Віцепрезидентка США та кандидатка в очільники американської держави від Демократичної партії Камала Гарріс заявила, що в разі обрання на посаду президента підтримуватиме Україну.

Таку обіцянку чиновниця дала, коли оголошувала, що приймає номінацію на пост лідера Штатів.

“Як президент, я буду підтримувати Україну і наших партнерів по НАТО… Як головнокомандувачка, я забезпечу, щоб Америка мала найсильнішу та найсмертоноснішу силу у світі”, – сказала віцепрезидентка.

Ольга Степанова

Recent Posts

Жінка переспала з 20 одруженими чоловіками, щоб дізнатися причину, чому її коханий зраджував

56-річна британка зізналася, що зайнялася сексом з понад 20 одруженими чоловіками після зради свого коханого.…

2 години ago

У Польщі у ліжку знайшли мертвим 29-річного чоловіка: поруч спав священник у костюмі кролика

У Польщі спалахнув скандал через смерть 29-річного чоловіка у будинку священника.  Про це пише польське видання wprost.pl Польське…

2 години ago

70% населення світу невдовзі зіткнеться із сильними стихійними явищами: попередження вчених

Науковці попереджають, що екстремальні зливи та спекотні температури стануть більш поширеним явищем у наступні два…

2 години ago

“Не повинні субсидувати непокору”: глава МЗС Польщі закликав ЄС скасувати виплати українським біженцям

Глава МЗС Польщі Сікорський закликав скасувати виплати українським біженцям. На його думку, допомоги створюють перешкоди для…

2 години ago

Робот сприйняв працівника як загрозу: перші люди вбиті штучним інтелектом

Взимку 1979 року 25-річний працівник ливарного заводу Роберт Вільямс став першою в історії людиною, яку вбив…

2 години ago

ДТП за участі нардепа Копитіна: у справі виринули неочікувані деталі

Народний депутат Ігор Копитін, який наприкінці серпня втрапив у ДТП, має посвідчення Головного управління розвідки Міноборони та водія-військовослужбовця.…

2 години ago