У Раді провалили виключення Безуглої з оборонного комітету: депутатка відреагувала (скриншот)

Народна депутатка Мар’яна Безугла заявила, що продовжує працювати в комітеті Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook у вівторок, 23 липня.

“Спасибі всім і слава Україні! Продовжую роботу в комітеті Верховна Рада України з питань національної безпеки, оборони та розвідки”, — написала Безугла.

Фото: Скриншот

Безуглу не виключили з комітету: що відомо

У вівторок, 23 липня, члени парламентського комітету з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради не змогли виключити Мар’яну Безуглу з оборонного комітету.

Народний депутат від “Батьківщини” і член регламентного комітету Сергій Євтушок заявив, що четверо парламентарів “демонстративно покинули засідання.

Народна обраниця від “Європейської Солідарності” уточнила, хто саме зірвав кворум. Це двоє депутатів від “Слуги народу” Артем Культенко і Світлана Гринчук, колишня депутатка від “Слуги народу” Людмила Марченко і Михайло Папієв, член колишньої забороненої ОПЗЖ, а нині депутатської групи “Платформа за життя та мир”.

“Відтак, Безугла продовжуватиме свою деструктивну діяльність, як член комітету нацбезпеки та розвідки, як людина яка внесена в базу Миротворець, як людина, яка фактично призведе до блокування роботи комітету в закритому режимі, адже представники сектору безпеки та оборони відмовляються працювати в режимі таємно за її присутності”, — написала Фріз.

Ольга Степанова

Recent Posts

Найкращі сінабони: перевірений рецепт улюбленого десерту

Сінабон вперше побачив світ у 1985 році в Сієтлі, що у штаті Вашингтон США. Саме…

2 хв. ago

У Тверській області Росії атаковано секретний військовий об’єкт: що про нього відомо

У селищі Октябрський, Тверської області Росії, безпілотники атакували військовий секретний об'єкт. Місцеві зазначають, що там…

11 хв. ago

Найжахливіша записка 18 століття. Жінка навіки вишила слова кохання людським волоссям

Анна Марія Редкліфф вишила для свого чоловіка любовну записку волоссям. Вона обрала дуже дивні предмети…

18 хв. ago

Топ-7 професій з бронню від мобілізації : хто та за яких умов може її отримати

В Україні продовжуються обов'язкова мобілізація військовозобов'язаних, проте деякі особи можуть отримати бронювання. Ця особлива відстрочка надається…

25 хв. ago

Хворі на рак Кейт Міддлтон і Чарльз III згуртувалися, щоб повернути в сім’ю “блудного сина”

Король Великої Британії Чарльз III зі своєю невісткою Кейт Міддлтон, які останні місяці борються з раком,…

34 хв. ago

Посланець із небес: хірург побачив рай під час клінічної смерті

Нейрохірург із Вірджинії, США, стверджує, що під час тижневої коми, спричиненої рідкісною бактеріальною інфекцією менінгіту,…

40 хв. ago