Гарріс заявила, що у разі перемоги Трампа «Путін сидітиме у Києві»

Гарріс заявила, що не стала б зустрічатись з російським диктатором для обговорення шляхів завершення розв’язаної ним війни проти України

Кандидатка у президенти від Демократичної партії, чинна віцепрезидентка США Камала Гарріс бачить ризики того, що «Путін сидітиме у Києві», якщо її суперник Дональд Трамп отримає владу. Як повідомляє CNN, про це Гарріс заявила під час передвиборчій події у Мічигані.

«Прочитайте це й усвідомте, що він каже. Він би капітулював… Він зробив би так, щоб Україна капітулювала у боротьбі проти агресора, що порушив її суверенітет. Якщо Дональд Трамп став би президентом, Володимир Путін сидітиме у Києві. Усвідомте, що це означатиме для Америки та наших позицій у світі», – заявила Гарріс.

Також Гарріс заявила, що не стала б зустрічатись з російським диктатором для обговорення шляхів завершення розв’язаної ним війни проти України.  

Нагадаємо, у п’ятницю кандидатка у президенти США Камала Гарріс висловила сумніви щодо здатності свого опонента Дональда Трампа виконувати обов’язки в Білому домі. Це відбулося після того, як він скасував кілька передвиборчих заходів. Відзначається, що віце-президент США, Камала Гарріс, у п’ятницю, 18 жовтня, висловила сумніви щодо придатності кандидата від Республіканської партії до президентської посади під час свого виступу в рамках передвиборчої кампанії у штаті Мічиган.

Раніше повідомлялося, що виборці у США прийдуть на виборчі дільниці 5 листопада, щоб обрати наступного президента. Спочатку вибори мали стати матчем-реваншем між демократом Джо Байденом і республіканцем Дональдом Трампом, який уже боровся за пост президента в 2020 році. Але в липні ситуація змінилася: Байден вийшов із гонки та підтримав віцепрезидентку Камалу Гарріс.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Сестра лідера КНДР, обізвала Україну та Південну Корею «невихованими собаками США»

Сестра Кім Чен Ина, Кім Йо Чжон, знову опинилася у центрі міжнародного скандалу. Цього разу…

10 хв. ago

Осінь “на стилі”: Які пальта носитимуть всі модниці цього року

Осінь 2024 року приносить нові тенденції у світ пальт, які вже стали невід'ємною частиною жіночого…

25 хв. ago

Ви в “чорному списку” ТЦК: як уникнути покарань за порушення військового обліку

В Україні електронна система призову, відома як «Оберіг», часом може позначати статус «розшукується» для осіб,…

43 хв. ago

Готуємось до найгіршого: Росія вичікує моменту для масованого обстрілу України

Російська Федерація накопичує ракети та готує масований обстріл по енергетичній інфраструктурі України. За словами директора…

51 хв. ago

Маск знову в епіцентрі скандалу: автори культового фільму не пробачили Tesla крадіжки

Ілон Маск знову потрапив у скандал, і цього разу причиною став не черговий твітер-шторм, а…

57 хв. ago

Золото і долари у підвалах лікарні: ЦАХАЛ знайшов таємний бункер «Хезболли»

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) повідомила про виявлення сховища руху «Хезболла» під лікарнею Аль-Сахель у Бейруті.…

1 годину ago