Трамп попрацював кухарем у McDonald’s: приготував картоплю фрі для виборців

Дональд Трамп, кандидат у президенти США від Республіканської партії, завітав до McDonald’s у Пенсільванії в межах своєї передвиборчої кампанії та несподівано попрацював кухарем. Як повідомляє CNN, він приготував картоплю фрі, яку згодом роздав відвідувачам, заявивши, що зробив усе самостійно.

Трамп у фартусі: шоу перед виборцями

Під час свого візиту колишній президент США змінив звичний піджак на фартух і на деякий час приєднався до команди McDonald’s, обслуговуючи клієнтів через вікно видачі. Він пожартував, що “завжди хотів працювати у McDonald’s”, але ніколи цього не робив, і згадав свою конкурентку Камалу Гарріс. Трамп звинуватив Гарріс у брехні щодо її нібито роботи в мережі ресторанів швидкого харчування під час студентських років.

Трамп vs. Гарріс

Трамп, спілкуючись із відвідувачами McDonald’s, згадав про Гарріс, яка, за його словами, “вигадала” свою історію про роботу в ресторані в молодості. “Я балотуюся проти людини, яка сказала, що працювала в McDonald’s, але це виявилося абсолютно фальшивою історією”, – заявив він.

Представники Камали Гарріс оперативно спростували ці слова, нагадавши CNN, що вона дійсно працювала в McDonald’s у Каліфорнії влітку 1983 року, коли була студенткою Університету Говарда. Тоді Гарріс обслуговувала клієнтів на касі та працювала з фритюрницею і машиною для морозива.

Трамп і McDonald’s: гра на публіку

Трамп уже не вперше використовує публічні акції в ресторанах швидкого харчування як елемент своєї кампанії. Це не лише додає йому популярності серед простих американців, а й демонструє його близькість до “звичайних” виборців. Однак, як і завжди, його виступ не обійшовся без політичних звинувачень на адресу конкурентів, що, ймовірно, продовжить розпалювати напругу між двома кандидатами напередодні виборів.

Романчук Микола

Recent Posts

«На розграбування». Путін віддав металургійний комбінат у Маріуполі кадирівцям – WSJ

Москва збагачує дружнього до Кремля Рамзана Кадирова, дозволяючи йому грабувати Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча,…

14 хв. ago

Роботодавці в Україні “полюють” за чоловіками, старшими 60 років, – демограф

Війна в Україні вкрай негативно вплинула на економіку, а мобілізація змінила ринок праці та змусила роботодавців змінити…

16 хв. ago

Головна проблема ЗСУ зараз не в дефіциті зброї, а в нестачі людей – El Pais

Головна проблема ЗСУ зараз полягає не в дефіциті зброї, а в нестачі людей. Про це…

18 хв. ago

У Bloomberg пояснили, чому Захід шукає спосіб припинити підтримку України

Розділений Захід шукає спосіб припинити підтримку опору українців вторгненню російського диктатора Володимира Путіна. Про це пише колумніст Bloomberg…

20 хв. ago

Як зігрітися у квартирі без опалення: прості поради, які дійсно працюють

Коли централізоване опалення ще не увімкнули, залишатися в теплі стає викликом. Однак, є кілька ефективних…

22 хв. ago

Тарифи на газ і світло злетять: українцям назвали точну дату підвищення

Українців чекають неприємні новини: тарифи на газ та електроенергію планують підвищити вже найближчим часом. У…

30 хв. ago