Медведєв відповів на погрози Трампа: озвучив, якою буде помста Кремля

Дмитро Медведєв, заступник голови Ради безпеки РФ, відреагував на повідомлення про нібито погрози Дональда Трампа вдарити по Москві. У своєму дописі в Twitter він заявив, що така заява від колишнього президента США є неправдоподібною, оскільки на переговорах Трамп завжди демонстрував поступливість і “буд шовковим”.

Медведєв підкреслив, що Трамп не висував таких загроз, оскільки під час переговорів виявляв себе як більш “зговірливий” співрозмовник. Проте він також наголосив, що на будь-які подібні заяви з боку американського екс-президента відповідь з боку Росії буде однаковою: “по вашому грьобаному Вашингтону теж буде завдано удару”.

Заява Медведєва прозвучала на тлі публікації в The Wall Street Journal, де повідомлялося про те, що Трамп, будучи президентом США, нібито погрожував Володимиру Путіну завдати удару по Москві, якщо Росія вдасться до агресії проти України. За словами Трампа, він розглядав Путіна як друга, проте застеріг, що у випадку вторгнення російських військ в Україну “вибору не буде” і йому доведеться “зняти ці чортові куполи з голови” російського диктатора.

Експерти відзначають, що така риторика може бути як частиною політичного шоу Трампа, так і елементом його передвиборчої кампанії, де він прагне показати себе рішучим лідером. Тим часом, заяви Медведєва лише підкреслюють ескалаційний характер російсько-американських відносин, які, на тлі війни в Україні, продовжують загострюватися.

Романчук Микола

Recent Posts

Розвага жінки із ДНК-тестом закінчилася сльозами і життям у страху: що вона дізналася

42-річна жінка пожалілася, що живе в страху після того, як пройшла тест на ДНК, отриманий…

6 хв. ago

Мобілізація жінок неминуча: експерти вказали, куди відправлятимуть служити

Україна може зіткнутися з новими викликами у 2025 році, коли росія може активно використовувати величезні…

18 хв. ago

Який колір буде символізувати Новий 2025 рік: в чому зустрічати свято

Новий рік — не проста дата в календарі. Це магічне свято, коли ми залишаємо позаду…

27 хв. ago

Країни із найкращою та найгіршою пенсійною системою (інфографіка)

Пенсійна система Нідерландів залишається однією із найкращих у світі, а дажі за нею йдуть Ісландія,…

36 хв. ago

Ще більше доступу до банківських рахунків українців хоче отримати податкова

Державна податкова служба (ДПС) України розробила пропозиції щодо законодавчих змін, які дозволять їй отримувати доступ до…

45 хв. ago

Як чотириденний робочий тиждень впливає на працівників: неочікувані результати дослідження

У багатьох країнах світу тривають експерименти з упровадженням чотириденного робочого тижня на противагу п'ятиденному. Вчені…

56 хв. ago