Лавров “оригінально” пояснив, чому Путін “підтримав” Камалу Гарріс

Російський міністр закордонних справ Сергій Лавров пояснив слова президента Володимира Путіна про підтримку кандидатури Камали Гарріс на виборах президента США.

Російський міністр закордонних справ Сергєй Лавров заявив, що диктатор РФ Володимир Путін “пожартував”, коли говорив про підтримку кандидатури Камали Гарріс на виборах президента США.

Таке він заявив в інтерв’ю телеканалу Sky News Arabia.

Коментуючи заяву Путіна про “підтримку” Гарріс на президентських виборах, глава МЗС Росії заявив, що його шеф “пожартував”, мовляв “у нього гарне почуття гумору”.

“Не бачу будь-якої різниці ні щодо нинішньої виборчої кампанії, ні щодо майбутніх виборчих кампаній у США на тривалий період часу”, – сказав Лавров.

Він заявив, що Джо Байден нібито “уже тривалий час не може керувати країною”, а замість нього це робить “глибинна держава”. Натомість Дональд Трамп, за словами Лаврова, під час своєї першої каденції запроваджував “досить серйозні” санкції проти Росії.

“У підсумку ми зробили для себе висновок, що потрібно розраховувати на себе. Покладатися на те, що прийде “добрий дядечко” в Білий дім або в іншу західну столицю і в нас усе налагодиться, ми ніколи вже в нашій історії не будемо”, – сказав глава МЗС РФ.

Нагадаємо, 5 вересня Путін заявив, що на виборах президента США “підтримає” Гарріс, адже Трамп “запровадив таку кількість санкцій та обмежень щодо Росії, скільки до нього не запроваджував жоден президент”.

Коломієць Надія

Recent Posts

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

У Міністерстві освіти України розглядають ініціативу скоротити максимальний термін відсутності дитини в школі без поважної…

4 хв. ago

Нові правила перевірки документів та видачі повісток: які зміни готують українцям

В Україні готують зміни до законодавства стосовно перевірки військово-облікових документів та отримання повісток. Омбудсман Дмитро Лубінець опублікував інфографіку,…

20 хв. ago

Водіїв попередили: вікові обмеження можуть залишити вас без авто

Українські водії старшого віку можуть зіткнутися з новими правилами керування транспортними засобами. У Верховній Раді…

29 хв. ago

Жінка продала старий диван за $500, а потім дізналася, що він коштував у 40 разів дорожче (фото)

Жюль Шрайнер із Карпентерсвілля, штат Іллінойс, США, спершу була впевнена, що знайшла золоту жилу, продавши…

34 хв. ago

У Києві погіршилася якість повітря: у яких районах нема чим дихати

У суботу, 21 вересня, Київ накрив густий дим та неприємний запах. У столиці зафіксовано тимчасове погіршення…

40 хв. ago

Нацбанк ускладнить життя: нові правила арешту коштів

Нацбанк України вирішив змінити правила безготівкових розрахунків, щоб зробити арешт грошей на банківських рахунках прозорішим…

48 хв. ago