У Росії ввели “драконівські” заходи для охорони Путіна: ЗМІ знайшли секретну лабораторію

Федеральна служба охорони Російської Федерації серйозно посилила заходи безпеки Путіна.

Про це пише російський проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на джерела. Навесні керівництво Адміністрації та Служби безпеки президента наполягли на продовженні до 2030 року карантинних заходів, пов’язаних із коронавірусом.

Абсолютно всі, хто перебуватиме за 20 і більше метрів від Путіна, здають тест на COVID-19. А ті, хто має контактувати з ним, проходять обов’язковий тижневий карантин. “Людей буквально зачиняють у перевірених готелях або пансіонатах (як правило, це підвідомчі заклади управсправами президента), дистанційно доставляють їжу та постійно перевіряють на наявність ковіду та ще приблизно 10-15 інфекцій”, – ідеться в повідомленні.

У будівлі Адміністрації президента є спецлабораторія, яка значиться як військова частина ФСБ, де в людей беруть аналізи на наявність контактів з отруйними речовинами. Саме через небезпеку отруєння і продовжили обов’язкове тестування всіх, хто може вступити в контакт із Путіним.

Крім того, ФСО посилила огляд і обшук усіх без винятку. Зазначається, що на інавгурацію Путіна і парад на 9 травня людей безпрецедентно обшукували.

Карантин перед зустріччю з Путіним

Російські та західні ЗМІ писали, що 2020 року, коли почалася пандемія коронавірусу, навколо кремлівського правителя було введено дуже суворі карантинні заходи.

Тих, хто збирався зустрітися з Путіним, відправляли на двотижневий карантин у санаторій, який розташований поруч із його резиденцією.

“Традиція” відправляти людей на карантин збереглася і після початку повномасштабної війни проти України. Минулого літа Путін провів зустріч із пропагандистами, яких перед цим тиждень тримали в ізоляції.

Ольга Степанова

Recent Posts

Times про можливий конфлікт РФ і США: де проходять “червоні лінії” Путіна, знає тільки він

Песимісти у США, які б'ють на сполох з приводу ризику прямого військового конфлікту між США і…

10 хв. ago

Росія повинна страждати: в Конгресі США підтримують розширення дозволів Україні на удари по РФ

В Палаті представників Конгресу США підтримують розширення дозволів на застосування американської зброї Україною для ударів по Росії.…

13 хв. ago

Орбан приїде до Києва 2 липня з неочікуваним візитом – The Guardian

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан відвідає Київ у вівторок, 2 липня. Несподіваний візит одного з найбільш проросійських лідерів…

18 хв. ago

Чи втратить багатодітний батько право на відстрочку у разі розлучення

Багатьох цікавить питання, чи втрачає чоловік право на відстрочку від військової служби у разі розлучення з дружиною.…

20 хв. ago

Удар був, але вгамуйте емоції: в ЗСУ підтвердили російську атаку на аеродром у Миргороді

Окупаційна армія РФ справді вдарила по військовому аеродрому у Миргороді Полтавської області, проте ЗСУ не зазнали таких…

38 хв. ago

У Чернігові військовозобов’язаного зі зламаною ключицею засудили за ухилення від мобілізації

У Чернігові чоловіка зі зламаною ключицею визнали винним в ухилення від призову на військову службу та засудили…

41 хв. ago