Путін влаштував істерику з погрозами через постачання південнокорейської зброї Україні

Російський диктатор Володимир Путін погрозами відреагував на заяву Південної Кореї щодо можливості відправки озброєння Україні. Диктатор влаштував справжню істерику, настільки йому не сподобалася ця новина. Серед іншого кремлівський карлик заявив, що РФ, нібито, може прийняти загрозливі для Південної Кореї рішення.

Під час пресконференції в Ханої, столиці В’єтнаму, Путін почав активно погрожувати уряду Південної Кореї. Він заявив, що відправка зброї Україні стала б для Південної Кореї “великою помилкою”. Тому, заявив диктатор, він сподівається, що цього не станеться.

“Якщо це відбуватиметься, то і ми прийматимемо відповідні рішення, які навряд чи сподобаються сьогоднішньому корейському керівництву”, – заявив він.

Допомога Україні від Південної Кореї

Південна Корея вже надавала допомогу Україні. Проте гуманітарну та фінансову, а не військову – оскільки закони держави забороняють їй надсилати зброю в зони бойових дій. Проте після того, як російський та північнокорейський терористичні режими уклали військовий пакт, ситуація може змінитися. Саме це викликало горіння у місці трохи нижче спини у російського диктатора.

Доречі, південнокорейська зброя зараз потрапляє в Україну через треті руки. Наприклад, Південна Корея передала Україні більшу кількість 155-мм снарядів, ніж всі країни Європи разом взяті. І цьому посприяли Сполучені Штати Америки.

Ольга Степанова

Recent Posts

В Україні радикально змінять права водія: будуть спецкоди з повною інформацією – фото

В Україні змінять формат водійських прав та оновлять механізм проходження іспиту на отримання посвідчення водія.…

1 хв. ago

“Доброго вечора, я не з ТЦК”: військові почали помічати свої авто на фоні масових підпалів

У світлі останніх подій військові в Україні почали маркувати свої автомобілі написами "Доброго вечора, я…

11 хв. ago

Як впливає відсутність кількох пальців на військову відстрочку та придатність до мобілізації?

Марина Бекало повідомила, що військовозобов’язаний, який через ампутацію не може виконувати певні функції, може отримати…

22 хв. ago

Вербицький продовжує обіймати посаду прокурора в Офісі Генпрокурора

Дмитро Вербицький, який був звільнений з посади заступника генерального прокурора наказом Андрія Костіна, продовжує працювати…

29 хв. ago

“Оберіг” зламався: у системі масштабний збій – зникла важлива інформація

В єдиному електронному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів “Оберіг” стався масштабний збій, в результаті чого…

42 хв. ago

У Воронежі в управлінні ФСБ застрелили співробітника спецслужб, – росЗМІ

У російському Воронежі стався збройний напад на один з об'єктів ФСБ, під час якого від…

49 хв. ago