У Дніпрі під час влаштованої нардепом Тищенком “облави на ботоферми” сталася бійка

У четвер, 20 червня, народний депутат Микола Тищенко приїхав до міста Дніпра, щоб, за його словами, перевірити інформацію про діяльність ботоферм та колцентрів, які здійснюють шахрайські дії проти українців. Під час його перебування в місті трапився інцидент із бійкою, в якій начебто брали участь охоронці нардепа. 

Як видно на опублікованих у місцевих пабліках кадрах, троє чоловіків у військовій формі на центральному проспекті міста жорстко скрутили чоловіка. 

Згодом його руки скували кайданками та завдавали ударів затриманому. Біля людини в кайданках на одному з наступних відео з’явився нардеп Тищенко. 

На відео, яке записав у Дніпрі сам народний депутат, він розповідає про припинення роботи чотирьох ботоферм, в яких працювали близько 300 людей. За його словами, всі вони були затримані, з ними працює поліція. Про інцидент у центрі міста Микола Тищенко не згадує.

Після появи в соцмережах відео, де зафільмована бійка людей у камуфляжі з цивільним, подію прокоментували в поліції Дніпропетровської області. 

“На місце виїжджала слідчо-оперативна група. Зараз з’ясовуються обставини”,- повідомила речниця ГУНП в Дніпропетровській області Ганна Старчевська. 

За припущеннями автора відео, у бійці, яка більше схожа на затримання, начебто беруть участь охоронці нардепа Миколи Тищенка. 

Але помічниця нардепа Евеліна Андрієвська в коментарі відповіла, що “у Миколи Миколайовича немає охорони”. 

Тим часом в поліції Дніпропетровщини повідомили, що встановлюють особи всіх учасників конфлікту.

Ольга Степанова

Recent Posts

Соцслужба перевірить усі українські заклади, де проживають діти: причина

Нацсоцслужба проведе перевірки в усіх закладах, де цілодобово живуть діти, з метою виявлення можливих фактів насильства…

6 хв. ago

Улюблена кухня Андрія Шевченка: окономіякі – піца по-японськи

Рецепт японської страви сподобається всім прихильникам японської кухні. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, пропонуємо смачний рецепт. 29…

20 хв. ago

У супермаркетах порушують права українців: що не можна робити продавцям

Співробітники супермаркетів та магазинів не мають права змушувати покупців оплачувати пошкоджений чи розбитий товар –…

26 хв. ago

Ізраїль за кілька хвилин скинув 80 бомб на Ліван

Авіація Ізраїлю скинула понад 80 бомб за кілька хвилин у Лівані для вбивства генсека ліванського…

27 хв. ago

Мобілізація восени: хто отримає повістки з 1 жовтня

В Україні триває загальна мобілізація. З 1 жовтня правила призову залишаться незмінними. Повістки й надалі отримуватимуть…

42 хв. ago

Пенсіонери на межі: Кабмін забере все до копійки з їхніх банківських рахунків

Уряд розглядає можливість забрати гроші пенсіонерів. Про це йдеться у матеріалі порталу Стіна. Кабмін радикально взявся за…

48 хв. ago