Трамп скасовує виступи: Гарріс розповіла, що могло статися

Колишній президент США Дональд Трамп скасував низку запланованих інтерв’ю та публічних виступів напередодні виборів, що викликало активне обговорення в медіа. Віце-президентка США Камала Гарріс прокоментувала ситуацію, зазначивши, що це може бути пов’язано зі змінами в передвиборчій стратегії Трампа.

Гарріс підкреслила, що така поведінка Трампа не дивує її, адже його кампанія часто працює непередбачувано, змінюючи курс в останню хвилину. Вона додала, що команда Трампа, можливо, переглядає свою комунікаційну стратегію у світлі нових опитувань та реакцій виборців.

Тим часом експерт The Washington Post Аарон Блейк зауважив, що Трамп останнім часом намагається перекласти провину за війну в Україні на президента Володимира Зеленського, звинувачуючи українського лідера у затягуванні конфлікту. Трамп наполягає, що Україна мала піти на переговори з Росією, стверджуючи: “Навіть найгірша угода була б кращою, ніж те, що ми маємо зараз”.

Блейк відзначає, що Трамп рідше критикує російського диктатора Володимира Путіна, натомість акцентуючи на відповідальності Зеленського. Він наголошує, що ще з початку великої війни Трамп не засуджував дії Росії, а зосереджувався на критиці адміністрації Джо Байдена.

Експерт вважає, що така позиція Трампа може бути спробою зберегти можливість майбутніх переговорів із Путіним у випадку повернення до влади. Проте Блейк додає, що, зважаючи на громадську думку в США, політику варто було б чітко висловити підтримку Україні, оскільки більшість американців виступають за перемогу українського народу та засудження агресії Кремля.

Романчук Микола

Recent Posts

Сі Цзіньпін закликав китайську армію готуватися до війни

Китайські державні ЗМІ повідомили, що лідер КНР Сі Цзіньпін закликав Народно-визвольну армію Китаю (НВАК) до…

2 хв. ago

Рейди ТЦК у ресторанах і на концертах – це правильно, – Стефанішина

Віцепрем'єрка з європейської інтеграції України Ольга Стефанішина відкрито підтримала рейди ТЦК, що проводяться після концертів…

33 хв. ago

Росія використовує дрони з “лінзою Люнеберга” для обману ППО України: чим це загрожує

Російські окупанти почали активно запускати в український повітряний простір безпілотники, обладнані "лінзою Люнеберга". За словами…

42 хв. ago

Спад мобілізації: Генштаб підтвердив зниження кількості новобранців

Кількість новобранців, що проходять підготовку в навчальних центрах ЗСУ, суттєво знизилась. За словами Василя Румака,…

48 хв. ago

Масштабна ДТП за участі понад 20 авто у Польщі: у згорілих машинах загинули люди

У Польщі, поблизу міста Гданськ, сталася масштабна аварія, яка забрала життя чотирьох людей і залишила…

51 хв. ago

Антициклон принесе потепління: як зміниться погода в Україні

Вже цієї неділі, 20 жовтня, Україну накриє прохолодна погода, з температурою від +9 до +12…

56 хв. ago