Трамп і Зеленський проведуть телефонну розмову, — CNN

Колишній президент США Дональд Трамп і президент України Володимир Зеленський запланували телефонну розмову на п’ятницю, 19 липня. Про це повідомляє CNN із посиланням на два джерела, знайомі з планами американського політика.

Зазначається, що цей дзвінок стане їхньою першою розмовою відтоді, як Трамп залишив Білий дім, і відбудеться на тлі занепокоєння в Європі щодо того, якою буде політика Трампа щодо війни в Україні, якщо він переможе на президентських виборах у листопаді.

Одне з джерел попередило, що графіки політика часто змінюються.

Протягом деякого часу велися дискусії про відповідний час для телефонної розмови між кандидатом від Республіканської партії і президентом України, повідомили джерела.

Трамп неодноразово заявляв, що може врегулювати війну в Україні всього за один день, але залишається незрозумілим, пишуть журналісти, як він домагатиметься миру.

Під час дебатів на телеканалі CNN минулого місяця з президентом Джо Байденом Трамп заявив, що умови угоди, запропоновані Путіним, які включають в себе поступку України чотирма територіями, наразі окупованими Росією, “неприйнятні”. Однак колишній президент і його союзники також розкритикували військову допомогу США Києву.

Нагадаємо, 15 липня Зеленський висловив готовність працювати з Дональдом Трампом, якщо той стане наступним главою Білого дому. Він зазначив, що Республіканська партія різна, але більшість підтримує Україну.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago