Мати Миколи Тищенка висловилася про конфлікт нардепа з військовим: “Коля завжди правий“

Через деякий час після гучного скандалу з охороною Миколи Тищенка та військового у Дніпрі про ситуацію вирішила висловитися мати нардепа. Вона назвала сина розумною людиною і заявила, що не дуже хоче розбиратися в цій історії.

Наприкінці червня ресторатор та народний депутат Микола Тищенко потрапив у серйозний скандал. Під час чергової поїздки до Дніпра стався конфлікт між його охоронцями та військовим. В результаті ексведучий шоу “Ревізор” опинився на лавці підсудних і суд призначив йому домашній арешт.

Через деякий час журналісти вирішили дізнатися думку матері нардепа про цю ситуацію. Жінка заявила, що ця історія сталася лише тому, що військові не змогли домовитися.

“А Коля не військовий?.. Та ви що? Взагалі він і військовий теж, офіцер внутрішніх військ. І його стрижка… Побив військового, Коля побив. А він теж військовий, може, десь він не згоден з ним був”, – зазначила жінка.

Водночас мама нардепа заявила, що не дуже хоче вникати в конфлікт і судовий процес проти сина, щоб не засмучуватися. Але вона вірить, що Тищенко – дуже розумна людина, яка завжди чинить правильно.

“Я знаю, що Коля завжди правий, завжди. Він – дуже розумна, досвідчена людина. І щоб не зробив – це все правильно”, – каже мама ресторатора.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

2 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

2 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

3 години ago