“Звинувачую в цьому Байдена”: Трамп сподівається, що Росії не вдасться поглинути Україну

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп сподівається, що Російській Федерації не вдасться поглинути Україну під час війни. Про це він заявив в інтерв’ю каналу Fox News, яке було опубліковано 17 березня.

Уже в листопаді поточного року відбудуться американські президентські вибори, де ймовірними кандидатами на цю посаду є нинішній лідер Джо Байден і Дональд Трамп. Другому журналісти поставили запитання про те, чи дасть він змогу Москві продовжити терор проти Києва і домогтися бажаного, якщо виборці за нього проголосують.

“Я сподіваюся, що до цього не дійде. До цього ще далеко — дев’ять місяців до інавгурації і сім місяців до виборів. У війні та політиці це вічність”, — заявив Дональд Трамп.

Окремо колишній американський президент додав, що якби 2 роки тому в США був “справжній лідер”, маючи на увазі себе, тоді б Володимир Путін не розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. У них нібито були хороші стосунки.

А ось риторика Джо Байдена і могла нібито стати причиною того, що більша частина України була атакована і це триває вже понад два роки. До слова, Дональд Трамп двічі ухилився від запитань журналістів під час інтерв’ю стосовно його позиції про допомогу Києву.

“Я говорив із Путіним, я говорив: “Ти не можеш цього зробити”. У нас із ним були хороші стосунки. Він не зробив би цього, якби я був президентом. І всі ці люди жили б, усі ці красиві міста, старовинні тисячолітні куполи, золоті куполи — цю культуру неможливо замінити. Це жахлива ситуація. Я в основному звинувачую в цьому Байдена”, — підсумував колишній президент США.

Ольга Степанова

Recent Posts

Поляки почнуть будувати траншеї та бункери на кордоні з РФ та Білоруссю

Міністр оборони Польщі Владислав Косиняк-Камиш запропонував побудувати лінію оборонних бункерів, траншей та ровів уздовж кордону…

4 хв. ago

CNN: Росіяни найближчими тижнями почнуть масштабний наступ

У найближчі кілька тижнів Росія посилить наземні та повітряні атаки на Україну, використовуючи час, коли…

18 хв. ago

Пекін створює нову “вісь Путіна” у Європі

Китай намагається створити в Європі "вісь друзів" російського диктатора Володимира Путіна.

30 хв. ago

Як правильно вибрати купальник на літо: поради експертів

Літо наближається, і з ним приходить час вибору ідеального купальника для сезону.

42 хв. ago

Коли в Україні почнуть застосовувати БПЛА з ракетами та кулеметами

Розробки БПЛА, озброєних підвісними засобами ураження, ведуться вже кілька років, але вони не отримали популярності…

47 хв. ago

Путін поспіхом прибрав всі ракетоносії з Чорного моря

10 травня у Чорному та Азовському морі ворожі кораблі РФ відсутні.

1 годину ago