“У мери Києва зібрався”: Безугла знову висміює Залужного

Скандальна народна депутатка від “Слуги народу” Мар’яна Безугла, яка відома своїми регулярними критичними зауваженнями на адресу колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, знову виявила свою незгоду. Цього разу вона висловилася у черговому дописі на своїй сторінці у Facebook, натякаючи на його політичні амбіції.

Виступ Залужного у Британії

Як стало відомо, 17 жовтня Валерій Залужний, який нині обіймає посаду надзвичайного і повноважного посла України у Великій Британії та Північній Ірландії, виступив у Королівському інституті міжнародних відносин. Під час своєї промови він відповів на низку запитань, пов’язаних з операціями на різних фронтах, зазначивши, що не має права коментувати рішення своїх колишніх підлеглих. Він також уникнув конкретних прогнозів щодо термінів завершення війни, підкресливши, що на полі бою “працює лише математика”.

Реакція Мар’яни Безуглої

Мар’яна Безугла не залишила без уваги цю подію, додавши свій черговий коментар у звичному для себе стилі. У дописі вона написала: “Ох, Валерій Федорович, хитрун, у мери Києва зібрався, у завтрашній день…”, натякаючи на можливі політичні амбіції Залужного.

Думки коментаторів

Цей випад жінки не залишився непоміченим серед користувачів. Вони швидко долучилися до обговорення, деякі з них висловили сумнів у політичних здібностях Залужного: “Валерій Федорович – професійний військовий, але точно не господарник, краще вже нехай буде дипломатом…”, — зауважили в коментарях.

Інші ж підкреслили, що подібні заяви депутатки тільки підливають олії у вогонь, створюючи додатковий розбрат у суспільстві.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

«Інвалідний» скандал. Головний прокурор Хмельниччини звільнився, але «по-хитрому»

Вечір 17 жовтня приніс новину з Офісу генпрокурора: Олексій Олійник, головний прокурор Хмельницької області, звільнений…

2 хв. ago

Золото б’є нові рекорди: що коїться на ринку дорогоцінних металів?

Ціна на золото вперше в історії перевищила позначку у 2700 доларів за тройську унцію, і…

10 хв. ago

Заочні штрафи для ухилянтів: уряд посилює правила, “ігнор” обійдеться у 25 тисяч

Український уряд налаштувався на рішучі кроки. До кінця 2024 року планується розіслати до 900 тисяч…

16 хв. ago

Експерт Попенко назвав простий спосіб збільшити пенсії до 10 тисяч гривень

Відомий український експерт у сфері житлово-комунального господарства Олег Попенко пояснив, що робити, щоби збільшити пенсії в…

24 хв. ago

В Україні злетіли ціни на яйця: скільки доведеться заплатити

В Україні підскочили ціни на курячі яйця. Про це свідчать дані порталу Мінфін. Українські споживачі зіштовхнулися із…

27 хв. ago

Прогноз погоди на вихідні 19–20 жовтня: беріть парасольки та вдягайтесь тепліше

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

1 годину ago