“У мери Києва зібрався”: Безугла знову висміює Залужного

Скандальна народна депутатка від “Слуги народу” Мар’яна Безугла, яка відома своїми регулярними критичними зауваженнями на адресу колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, знову виявила свою незгоду. Цього разу вона висловилася у черговому дописі на своїй сторінці у Facebook, натякаючи на його політичні амбіції.

Виступ Залужного у Британії

Як стало відомо, 17 жовтня Валерій Залужний, який нині обіймає посаду надзвичайного і повноважного посла України у Великій Британії та Північній Ірландії, виступив у Королівському інституті міжнародних відносин. Під час своєї промови він відповів на низку запитань, пов’язаних з операціями на різних фронтах, зазначивши, що не має права коментувати рішення своїх колишніх підлеглих. Він також уникнув конкретних прогнозів щодо термінів завершення війни, підкресливши, що на полі бою “працює лише математика”.

Реакція Мар’яни Безуглої

Мар’яна Безугла не залишила без уваги цю подію, додавши свій черговий коментар у звичному для себе стилі. У дописі вона написала: “Ох, Валерій Федорович, хитрун, у мери Києва зібрався, у завтрашній день…”, натякаючи на можливі політичні амбіції Залужного.

Думки коментаторів

Цей випад жінки не залишився непоміченим серед користувачів. Вони швидко долучилися до обговорення, деякі з них висловили сумнів у політичних здібностях Залужного: “Валерій Федорович – професійний військовий, але точно не господарник, краще вже нехай буде дипломатом…”, — зауважили в коментарях.

Інші ж підкреслили, що подібні заяви депутатки тільки підливають олії у вогонь, створюючи додатковий розбрат у суспільстві.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Будівництво міста на Марсі: Маск розкрив головну перепону

Людство зможе почати підкорювати інші планети лише після того, як удосконалить ракетні та космічні технології приблизно в…

22 хв. ago

Щоб домогтися свого, вони підуть на все: найхитріші знаки зодіаку

Так, іноді хитрість допомагає досягти своєї мети та уникнути купи неприємностей. Однак ці знаки зодіаку…

30 хв. ago

15-річна американка прочитала книгу Достоєвського і застрелила свою матір

"Ти колись бачила труп?" – такими моторошними словами 14-річна Карлі Грегг зустріла свою подругу після того,…

39 хв. ago

Модні шапки на осінь, зиму: що буде в тренді 2024-2025

З кожним днем стає все холодніше, зима вже близько, пора вибирати модну шапку. Дизайнери, як…

50 хв. ago

Повістки в Україні отримують ті, хто мають відстрочку і заброньовані: що робити

Повістки в Україні надсилають зокрема військовозобов’язаним, які мають відстрочку і заброньовані. Адвокат Володимир Кишеня у своєму TikTok розповів,…

1 годину ago

В Іспанії на пляж викинуло 10-метрового кальмара-монстра – фото

В Іспанії на пляж викинуло 10-метрового кальмара. Про це пише Need To Know. Моторошну істоту помітили в…

1 годину ago