Поліцейські, які охороняли з’їзд Республіканської партії, застрелили чоловіка

Поліцейські, які перебували в Мілуокі для охорони національного з’їзду Республіканської партії, застрелили чоловіка, який, за словами місцевої влади, мав ножі в обох руках і намагався напасти на іншу людину. Про це пише CNN.

Начальник поліції Мілуокі Джеффрі Норман повідомив журналістам, що офіцери побачили чоловіка з двома ножами, який вступав у перепалку з беззбройним чоловіком, і вирішили втрутитися. Підозрюваний відмовився кинути ножі та накинувся на іншого чоловіка. Після цього п’ятеро офіцерів відкрили вогонь, вбивши нападника.

За словами Нормана, на місці події було знайдено два ножі. Влада вважає, що сутичка не була пов’язана зі з’їздом.

Начальниця поліції Колумбуса Елейн Брайант оприлюднила відео з натільної камери одного з офіцерів, який брав участь у стрілянині.

31-секундне відео починається з того, що офіцери проводять інструктаж, а потім звертають увагу на сутичку за участю двох чоловіків, які перебувають неподалік.

Вони одразу ж наставляють зброю і біжать до місця сутички, кричачи озброєному чоловікові, щоб той кинув зброю. Нападник, підходить до іншого чоловіка, коли офіцери відкривають вогонь на ураження.

Смертельна стрілянина викликала гнів і критику з боку місцевих активістів. У своїй заяві Американський союз громадянських свобод штату Вісконсин закликав до повного і прозорого розслідування того, що призвело до стрілянини.

Ольга Степанова

Recent Posts

Мобілізація в Україні: скільки діє “броня” від призову

В Україні військовозобов'язані можуть отримати відстрочку від мобілізації на строк до 90 днів, як повідомляє…

6 хв. ago

У YouTube з’явилася кнопка “Хайп”

Головний відеохостинг планети YouTube почав розгортати нову функцію для користувачів. Ця опція пропонує глядачеві зайняти…

20 хв. ago

До 80 тисяч гривень на дім: кияни можуть отримати безкоштовні генератори

Київська міська влада запровадила програму часткової компенсації вартості генераторів та сонячних батарей для багатоквартирних будинків.…

27 хв. ago

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

2 години ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

2 години ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

2 години ago