Байден поглузував із Трампа: Один із кандидатів занадто старий, інший – я

Президент США Джо Байден пожартував про вік і психічний стан свого опонента на майбутніх президентських виборах Дональда Трампа. 

Про це пише Reuters.

Байден пожартував про Трампа на званій вечері клубу «Грідайрон». Це щорічний захід, який відбувається у Вашингтоні з 1880-х років. Кожен американський президент за своєї каденції має взяти в ньому участь.

Чинний лідер США позбиткувався з Трампа жартами про його вік та психічну придатність.

Промова Байдена тривала приблизно 10 хвилин. На вечері були присутні понад 650 гостей, зокрема президент Ірландії Лео Варадкар, засновник Amazon і власник Washington Post Джефф Безос, генеральний директор TikTok Шоу Цзи Чу.

«Один кандидат (у президенти США – ред.) занадто старий і психічно непридатний для того, щоб бути президентом. Інший – це я», – сказав глава Білого дому.

До відома, Байдену – 81 рік, а Трампу – 77.

Під час свого виступу президент США також згадав про Україну: «Ми не будемо схилятися, вони (українці, – ред.) не схилятимуться, і я не схилятимуся».

Нагадаємо, що Байден нещодавно переміг на праймеріз Демократичної партії у штаті Джорджія, що дало йому достатньо голосів, щоб мати право висуватись у президенти від демократів.

Раніше Трамп викликав Байдена на дебати в будь-який час і в будь-якому місці.

Як повідомлялося, у «Супервівторок», 5 березня, президент США Джо Байден та колишній президент Дональд Трамп лідирували на змаганнях від своїх партій.

До слова, президент США Джо Байден у своїй заяві у вівторок, 5 березня, похвалив роботу своєї адміністрації за перший термін перебування на посаді. Водночас він попередив, що другий термін Дональда Трампа на посту президента означатиме повернення до «хаосу, розколу та темряви».

Ольга Степанова

Recent Posts

Нові штрафи для ухилянтів: у Міноборони пояснили, як будуть карати українців

В Україні суттєво збільшили штрафи для ухилянтів. Відповідний закон Верховна Рада ухвалила 8 травня. Про це повідомив речник…

7 хв. ago

На Землі другий день вирує надпотужна магнітна буря століття: як вберегтись

Земля переживає найбільшу магнітну бурю за останні 20 років і третю за величиною за всю історію спостережень.…

16 хв. ago

Міноборони Росії визнало: будинок у Білгороді обвалився через роботу російського ППО (відео)

Міністерство оборони країни-агресорки взнало, що удар по житловому будинку у Білгороді справа рук російських військових.…

25 хв. ago

Міноборони пояснило, як змінилися правила проходження ВЛК

В Україні змінилася правила проходження військово-лікарської комісії. Про новий механізм розповіла директорка Департаменту охорони здоров'я…

36 хв. ago

Росія готує потужні гібридні атаки на європейські столиці, – полковник Грант

Полковник британської армії у відставці, відомий військовий експерт Глен Грант зазначив, що правитель РФ Володимир…

48 хв. ago

Мінус одна професія: автори ChatGPT зібралися виходити на ринок ШІ-порно

Прямо зараз компанія OpenAI, творці чат-бота ChatGPT і генератора картинок DALL-E, обговорює можливість схвалення генерації "18+"-контенту…

58 хв. ago