Топ 5 політиків, яким українці довіряють найменше

Згідно з останніми даними соціологічного опитування, проведеного Центром Разумкова, рівень недовіри до деяких українських політиків залишається досить високим. Це стосується представників як чинної влади, так і опозиції. Нижче наведені показники політиків, які отримали найвищі рівні недовіри серед українців.

Юрій Бойко

Згідно з опитуваннями Центру Разумкова, народний депутат Юрій Бойко очолив список політиків, яким найбільше не довіряють українці. Зокрема, 79,3% респондентів висловили йому недовіру, і лише 4,5% зазначили, що довіряють йому. Баланс довіри та недовіри становить -74,8%, що свідчить про надзвичайно низький рівень підтримки серед населення.

Юлія Тимошенко

Лідерка партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко також потрапила до списку політиків із високим рівнем недовіри. Згідно з опитуванням, 78,6% українців не довіряють їй, тоді як довіру висловили лише 13,5%. Баланс довіри/недовіри становить -65,1%, що підтверджує збереження негативного ставлення до політика.

Петро Порошенко

Колишній президент Петро Порошенко отримав показник недовіри у 68,3%, тоді як 22,8% опитаних все ж довіряють йому. Баланс довіри/недовіри становить -44,5%. Це свідчить про досить розділену думку щодо його політичної діяльності, хоча рівень недовіри все ще перевищує рівень підтримки.

Мар’яна Безугла

Народна депутатка Мар’яна Безугла також отримала високий рівень недовіри — 64,4%. Позитивно оцінюють її діяльність лише 9,9% респондентів, а баланс довіри/недовіри складає -54,5%. 

Андрій Єрмак

У керівника Офісу президента Андрія Єрмака 61,9% рейтингу недовіру, тоді як 21,3% довіряють його діяльності. Баланс довіри/недовіри становить -40,6%.

Наприклад у президента Володимира Зеленського позитивний балан довіри/недовіри, який становить – 9,7%. Йому недовіряє 41,5% українців, однак довіряє більшість – 51,2.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Чоловік спробував зарядити телефон від “сонячного” капелюха EcoFlow: що вийшло (фото)

Оглядач техніки Джон Веласко протестував капелюх EcoFlow Power Hat, намагаючись зарядити від нього свій смартфон Samsung…

9 хв. ago

Чоловік, якого звільнили 15 років тому, домігся величезної компенсації за наднормову роботу

Федеральний суд Швейцарії зобов'язав роботодавця, який звільнив працівника 15 років тому, виплатити йому гроші за…

18 хв. ago

Люди висадяться на Місяць у Prada: модний дім презентував новий скафандр (фото)

Дизайн скафандра Axiom Extravehicular Mobility Unit (AxEMU) вперше представили на Міжнародному конгресі астронавтів у Мілані.…

26 хв. ago

Коли можна законно відмовитися від повістки: пояснення юристів

Під час загальної мобілізації військовозобов'язаним громадянам можуть вручати повістки будь-де та навіть поштою. Однак є ситуації, коли…

42 хв. ago

Мінсоцполітики анонсувало збільшення субсидій для українців: хто зможе отримати

Міністерство соціальної політики України ініціювало продовження додаткових субсидій для родин, які опалюють житло дровами чи…

51 хв. ago

Стреси, ціни і блекаути: українці розповіли, як змінилося їх меню за час війни (опитування)

Майже половина мешканців України (49% респондентів) підтвердила, що з початком повномасштабного вторгнення РФ у них…

59 хв. ago