Дружина нардепа “Слуги Народу” Жупанина хизується на Уїмблдоні в Лондоні, де найдешевший квиток 380 тис. грн

Дружина народного депутата від фракції “Слуга Народу” Андрія Жупанина опублікувала фотографії з фіналу одного з найдорожчих тенісних турнірів Уїмблдон в Лондоні, де найдешевший квиток коштує 8499 євро або 380 тис. грн.

На це звернув увагу екснародний депутат Борислав Береза.

“В той час, коли ми всі скидаємося на дрони і тепловізори – хтось більше хтось менше, щоб забезпечити військових, коли вся країна сидить без світла, пані дружина депутата купує собі квиточки на Уїмблдон за 8500 євро – тобто зарплатню її чоловіка-депутата за кілька місяців”, — повідомив Береза.

За його словами, мова йде про того самого депутата Жупанина, який отримував з бюджету гроші на оренду квартири в Києві, маючи при цьому власне житло. Фото з Уїмблдону Богдана Жупанина розмістила у своєму інстаграмі.

“Навіщо він бере гроші у держави на оренду квартири, хоча в нього є своя квартира? Чому його дружина вважає нормальним хизуватися під час війни походом на Уїмблдон? Якщо вона була пересічна громадянка, це її особисті справи. Але вона дружина депутата від провладної фракції”, — зазначив Береза.

На його думку, настільки нахабна поведінка провладного депутата свідчить про одне – він, як і його колеги з партії, не пов’язує своє майбутнє з Україною.

“Чому в той час, коли в Україні йде війна і громадяни збирають копійки на допомогу ЗСУ, представники президентської партії та їх родичі живуть на широку ногу? Чи цікавить їх доля України та чи пов’язують вони своє майбутнє з нашою країною?” — зазначив Береза.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

33 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

34 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

36 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

46 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

48 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

50 хв. ago