Розкіш під час війни: нардепка від Порошенка покрасувалася в Cartier і Van Cleef за мільйони гривень

Народна депутатка України від партії “Європейська солідарність” Ірина Никорак, судячи з фото у соцмережах, любителька розкішних прикрас від люксових брендів. Однак, як дослідили у виданні “Телеграф”, у свою декларацію нардепка їх чомусь не внесла.

На фото в Instagram, де Ірина Никорак вітає свою маму з Днем матері, видно, що на ній коштовні прикраси від люксових брендів. Однак, як виявилося, у декларації за 2023 рік (в онлайн-системі YouControl) ці коштовності не вказані.

Ювелірні вироби, домашні тварини або одяг вказується у розділі 5 “Цінне рухоме майно (крім транспортних засобів)” у декларації. Сережки Van Cleef “Yellow Gold Black Onyx Vintage Alhambra Earrings” коштують близько 185 тисяч гривень. Вартість кольє Van Cleef Yellow Gold Black Onyx Vintage Alhambra Pendant — близько 280 тисяч гривень. Вони зображені на фото.

Фото: https://www.instagram.com/inykorak/
Скріншот із ресурсу YouControl

На руці Ірини Никорак також видно браслети, один з яких від Cartier — одного з найдорожчих ювелірних домів у світі. Його вартість — 48.300 євро. Це приблизно 2 мільйони гривень.

Також на сторінці в Instagram народної депутатки розміщене фото з військовими-жінками. Кольє на знімку коштує 188 760 гривень. В декларації його також немає.

У власності Ірини Никорак також є автомобіль Lexus RX400, придбаний у 2008 році. Його вартість в декларації не вказана. Задекларована також машина, яка належить мамі депутатки, AUDI Q8, придбана у 2021 році за 3,158,500 гривень.

Декларація Ірини Никорак за 2023 рік
Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

16 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

25 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

32 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

37 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

44 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

54 хв. ago