З рейтингом у 2,9%: інтерв’ю Путіна Такеру Карлсону провалилося по всій Росії

Інтерв’ю президента Росії Володимира Путіна провалилося в ефірі державного телебачення по всій країні. Про це повідомляє The Moscow Times.

Зазначається, що розмову глави РФ з американським журналістом Такером Карлсоном сильно рекламували, однак це не допомогло привернути глядачів до телевізора.

У Кремлі стверджували, що двогодинне інтерв’ю з цікавістю дивилися не лише в Росії, а й у всьому світі, проте в реальності, воно посіло лише 19-те місце в загальноросійському рейтингу найпопулярніших телепрограм за тиждень з 4 по 11 лютого. Дані про це розміщені на порталі Mediascope.

У результаті Володимир Путін із рейтингом 2,9% “програв”: серіалу “Склифосовский 11”, який опинився на другому місці в рейтингу; розважальному шоу “Привет, Андрей” (9-те місце); “Ты не поверишь!” (14-те місце); і “Ну-ка, все вместе!” (17-те місце). А ось телевікторині “Поле чудес” все ж вдалося обійти інтерв’ю Володимира Путіна, проте лише на 0,2%.

Основні російські пропагандистські програми, йдеться далі в матеріалі, також виявилися популярнішими за розмову з главою держави. Йдеться про “Вести недели” з Дмитром Кисельовим, а також програми “Москва. Кремль. Путин” і “Время”.

Цікаво, що загальноросійський рейтинг виявився навіть нижчим, ніж просто по Москві. Політолог Аббас Галлямов вважає, що це пов’язано з тим, що “слова вже не працюють”.

“За чверть століття до людей дійшло, що на словах у нього завжди все гаразд, проблема тільки в тому, що слова і справи в його випадку збігаються далеко не завжди”, — заявив він.

Телекритик Анна Бородіна ж заявила, що низькі рейтинги інтерв’ю стали несподіванкою, адже програму показали в одному з найефективніших слотів, якщо дивитися з точки зору телесоціології.

Ольга Степанова

Recent Posts

Нестача сну та постійні походи “на каву” – доріжка до тупості: сенсація від вчених

Кожен із нас хоч раз у житті стикався з ситуацією, коли через переробки, навчання, безсоння…

3 години ago

Названо три найкрасивіші жінки планети: визначали за формулою Леонардо да Вінчі

Експерти проаналізували обличчя зірок шоубізнесу, щоб виявити риси, які найбільше відповідають золотому перетину. У результаті…

3 години ago

Шукають пів трильйона гривень на війну і працівників ТЦК, яких майже 100 тисяч – нардепка

Народна депутатка Мар’яна Безугла вважає, що озвучена потреба у пів трильйона гривень, яких бракує для…

3 години ago

ФОПам в Україні запропонують купити бронь від мобілізації: які варіанти готують

В Україні ще не діє економічне бронювання від мобілізації ні для юросіб, ні для фізосіб-підприємців (ФОП). Тобто "ФОПи поки…

3 години ago

Зловживання на 12 мільйонів: оголосили підозру колишнім нардепу та заступнику міністра енергетики

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосили про підозру колишньому народному депутату, колишньому заступнику міністра та…

4 години ago

Мобілізація по-новому: хто отримає право на виїзд за кордон з 1 серпня

На початку кожного місяця на українців, традиційно, чекають різні зміни у тих чи інших сферах…

4 години ago