Сини-призовники “слуги народу” Мазурашу далеко від фронту печуть піцу та випускають треки

Нардеп від “Слуги народу” Георгій Мазурашу має трьох синів, двоє з яких є призовного віку. Але жоден з них не служить, а продовжують насолоджуватися цивільним життям.

Так, 19-річний Василь став музикантом і випускає треки під псевдонімом Teddy Trapped. У соцмережах він викладає анонси та прем’єри своїх нових творів. Співає він українською, а сторіс чомусь записує під російські пісні

Василь Мазурашу

А ще три роки тому він викладав селфі з Володимиром та Оленою Зеленськими. “Емоції зашкалюють!” – захоплено писав підліток.

Василь Мазурашу вихвалявся селфі з президенським подружжям

Старший син – кулінар

Старший син нардепа, 23-річний Юрій, проживає в Чернівцях та працює у піцерії. У соцмережах він пише, що займається розробкою меню для піцерій, навчає готувати інших, влаштовує піца-акробатику та шоу. В основному на сторінці у Instagram Юрій показує фотографії своїх страв, процеси приготування піци та кадри майстер-класів, які він дає.

Юрій Мазурашу
Юрій Мазурашу

Георгію Мазурашу вже “прилітало” від користувачів Мережі за те, що його сини не служать. Мовляв, з його навичками Юрій міг би годувати бійців на фронті. Нардеп на це розповів, що старший син не може йти у військо через хворобу.

“Талановитий хлопець, в дитинстві займався спортом (велоспорт, легка атлетика, баскетбол). Навчався в Політехнічному коледжі, але залишив навчання там після 2 курсу і пішов працювати. Потім, на жаль, почались певні проблеми зі здоров’ям. Довго не могли розібратися, в чому може бути проблема. І, зрештою, якщо не помиляюсь, у 2020 році в столиці поставили діагноз хвороба Бехтерєва. Тому, на жаль, Юра не може працювати, крім як виконання якихось точних замовлень, коли можна гнучко їх виконувати, зважаючи на те, що хвороба може будь-якого дня вивести з робочого стану” – писав нардеп.

Хвороба Бехтерєва – запальне захворювання суглобів хребта, в результаті якого поступово формується обмеження його рухливості. З часом відбувається деформація хребта і повністю втрачається його гнучкість. Таке захворювання дійсно дає відстрочку від мобілізації навіть за відсутності інвалідності.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

57 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

58 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

60 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago