Арахамія у Берліні в кросівках за 50 тисяч приєднався до мітингу проти примусової мобілізації

Лідера фракції “Слуга народу” Давида Арахамію помітили у німецький столиці. На вулиці він зустрів українців, які як раз мітингували проти примусової мобілізації. Двоє чоловіків захотіли сфотографуватися з депутатом, і він їм не відмовив.

Один з українців тримав у руках плакат с написом “Зеленський віддав наказ викрадати людей”. Це було написано німецькою, тому “слуга”, можливо і не зрозумів, на фоні якого плакату він фотографується.

У соцмережах вже кепкують над політиком

Взуття як інвестиція

Давид Арахамія гуляє по Берліну у доволі примітних кросівках – чорно-білих VaporWaffle. Цю модель Nike у колаборації з японським брендом sacai випустив у 2020 році.

Кросівки Арахамії

Дизайнери поєднали ключові елементи двох силуетів, включаючи підошву та систему шнурівки. Верх кросівок – комбінація текстильної сітки та замші, а підошва виконана з “розшаруванням” у задній частині.

На сайті Nike ці кросівки коштували 220-260 євро (9,5 тис. – 11,3 тис. грн), але в офіційному продажі їх вже немає – це була лімітована колекція. Та зараз їх можна придбати у перекупів за значно вищою ціною – у середньому за 1200 євро (52 тисячі гривень), а десь вартість доходить аж до 2200 євро (95,7 тис. грн).

Кросівки з часу їх офіційного продажу помітно подорожчали

Арахамія колекціонує різні кросівки, і в цю пару вклався вдало. Адже тепер її вартість зросла у кілька разів. Хоча міг би зекономити та купити китайську підробку – в Україні їх продають в середньому по три тисячі гривень за пару, але і виглядають вони відповідно ціні.

Фейкових “найків” в інтернеті повно
Ольга Степанова

Recent Posts

Секс спартанських жінок викликав заздрість істориків: такого не було у всій Греції

У стародавній Спарті було прийнято, щоб жінки виходили заміж і народжували дітей більш, ніж від…

45 хв. ago

П’яна гола дантистка “тероризує” Німеччину

Жінка дантист "тероризує" мешканців Вестфалії своїми п'яними витівками, зокрема дантистка приходила на роботу з мачете.…

53 хв. ago

На честь Тейлор Свіфт переназвуть місто в Німеччині (фото)

На честь американської співачки Тейлор Свіфт перейменують місто в Німеччині. Про це пише People. Місто Гельзенкірхен отримає…

59 хв. ago

Алкоголь, змішаний з енергетиком, покращує мозок: але, що далі

Нещодавні експерименти на щурах показали, що змішування енергетичних напоїв з алкоголем може спричинити довгострокові проблеми з розумовими функціями. Італійські…

1 годину ago

Пройти треба всім водіям без винятку: в Україні повертають техогляд

В Україні не відмовилися від планів щодо впровадження обов’язкового техогляду всіх легкових автомобілів. Про це…

1 годину ago

Все дуже серйозно: до Ради внесли закон про захист чоловіків від ТЦК, що пропонують

В Україні набрав чинності закон про мобілізацію ще 18 травня, проте тепер з'явився новий проєкт закону, який…

1 годину ago