Сережки чи гаджет: у мережі Камалу Гарріс підозрюють у порушенні правил дебатів із Трампом

Віцепрезидентка США та кандидатка від Демократичної партії на президентських виборах Камала Гарріс під час дебатів із суперником від республіканців Дональдом Трампом могла вдягнути гаджет, схожий на сережки. На фото, зроблених під час трансляції, начебто помітили аксесуар, заборонений правилами дебатів. Про ситуацію, яка склалася з Гарріс, розповіли на порталі LapTopMag.

Автори порталу звернули увагу на допис користувача мережі X (Twitter), який звинуватив Гарріс у порушенні правил дебатів. Користувач запідозрив, що політикиня начебто вдягнула аудіосережки і слухала підказки команди. У статті дослідили скриншоти трансляції та зображення аудіосережок, а також попередні фото політикині і зробили висновок, що такі підозри сумнівні.

Як з’ясувалося, користувач під ніком TaraBull808 зранку 11 вересня опублікував фото вуха Гарріс під час дебатів. Дописувач порівняв зображення з тим, який вигляд мають аудіосережки Nova H1 Audio і начебто помітив схожість. Він написав, що політикиня порушила правила проведення дебатів на каналі ABS News. Згідно з цими правилами, заборонено застосовувати будь-які сторонні гаджети та отримувати консультації від команди, перебуваючи на сцені під час трансляції, нагадали автори статті вимоги телеканалу.

Вибори в США – сережки, які могли бути у вухах Камали ГаррісФото: X (Twitter)
Вибори в США – скриншот дебатів Камали ГаррісФото: X (Twitter)

На порталі відшукали попередні фото Гарріс, яка, як виявляється вже з’являлась зі схожою прикрасою у вухах. Вони зауважили, що це швидше схоже на сережки Tiffany, які фігурують на сайті політикині, ніж на Nova H1 Audio. На цій підставі підсумували, що демократка не порушувала правил і звинувачення не відповідають дійсності.

Вибори в США – Камала Гарріс в сережках, архівне фотоФото: SplashNews.com
Вибори в США – аудіо-гаджет Nova H1 AudioФото: Скриншот

У мережі можна відшукати прикрасу Tiffany, схожу на ту, яку вдягала Гарріс: орієнтовна ціна — близько 800 дол. Також є відео компанії Nova, яка презентувала свій винахід у 2023 році. Орієнтовна вартість гаджета Nova H1 Audio на порталі eBay — близько 500-600 дол.

На порталі та у соцмережі X (Twitter) Демократичної партії немає коментарів щодо обвинувачень Камали Гарріс. Серед дописів кандидатки на посаду президента США є розповідь про враження від дебатів, фрагменти спілкування з Дональдом Трампом, але не згадується питання сережок чи аудіогаджета.

На YouTube-каналі Nova є презентація аудіосережок і кожен охочий може глянути, чи схожі вони на ті об’єкти, які були у вухах Гарріс.

Дмитрук Андрій

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

30 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

31 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

33 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

43 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

45 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

47 хв. ago