Сережки чи гаджет: у мережі Камалу Гарріс підозрюють у порушенні правил дебатів із Трампом

Віцепрезидентка США та кандидатка від Демократичної партії на президентських виборах Камала Гарріс під час дебатів із суперником від республіканців Дональдом Трампом могла вдягнути гаджет, схожий на сережки. На фото, зроблених під час трансляції, начебто помітили аксесуар, заборонений правилами дебатів. Про ситуацію, яка склалася з Гарріс, розповіли на порталі LapTopMag.

Автори порталу звернули увагу на допис користувача мережі X (Twitter), який звинуватив Гарріс у порушенні правил дебатів. Користувач запідозрив, що політикиня начебто вдягнула аудіосережки і слухала підказки команди. У статті дослідили скриншоти трансляції та зображення аудіосережок, а також попередні фото політикині і зробили висновок, що такі підозри сумнівні.

Як з’ясувалося, користувач під ніком TaraBull808 зранку 11 вересня опублікував фото вуха Гарріс під час дебатів. Дописувач порівняв зображення з тим, який вигляд мають аудіосережки Nova H1 Audio і начебто помітив схожість. Він написав, що політикиня порушила правила проведення дебатів на каналі ABS News. Згідно з цими правилами, заборонено застосовувати будь-які сторонні гаджети та отримувати консультації від команди, перебуваючи на сцені під час трансляції, нагадали автори статті вимоги телеканалу.

Вибори в США – сережки, які могли бути у вухах Камали ГаррісФото: X (Twitter)
Вибори в США – скриншот дебатів Камали ГаррісФото: X (Twitter)

На порталі відшукали попередні фото Гарріс, яка, як виявляється вже з’являлась зі схожою прикрасою у вухах. Вони зауважили, що це швидше схоже на сережки Tiffany, які фігурують на сайті політикині, ніж на Nova H1 Audio. На цій підставі підсумували, що демократка не порушувала правил і звинувачення не відповідають дійсності.

Вибори в США – Камала Гарріс в сережках, архівне фотоФото: SplashNews.com
Вибори в США – аудіо-гаджет Nova H1 AudioФото: Скриншот

У мережі можна відшукати прикрасу Tiffany, схожу на ту, яку вдягала Гарріс: орієнтовна ціна — близько 800 дол. Також є відео компанії Nova, яка презентувала свій винахід у 2023 році. Орієнтовна вартість гаджета Nova H1 Audio на порталі eBay — близько 500-600 дол.

На порталі та у соцмережі X (Twitter) Демократичної партії немає коментарів щодо обвинувачень Камали Гарріс. Серед дописів кандидатки на посаду президента США є розповідь про враження від дебатів, фрагменти спілкування з Дональдом Трампом, але не згадується питання сережок чи аудіогаджета.

На YouTube-каналі Nova є презентація аудіосережок і кожен охочий може глянути, чи схожі вони на ті об’єкти, які були у вухах Гарріс.

Дмитрук Андрій

Recent Posts

Таємна війна РФ проти Ізраїлю: підбурювання та дезінформація

Витік інформації з Агентства соціального проектування (АСП), що базується в Москві, розкриває, яким чином Росія…

3 хв. ago

Трамп натякнув на швидку зустріч із Зеленським, – ЗМІ

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп натякнув на можливу зустріч із президентом України…

17 хв. ago

Готуйте гаманці: тарифи на комунальні послуги зростуть

В Україні скоро можуть розпочатися зміни у тарифах на ключові комунальні послуги. Незважаючи на те,…

27 хв. ago

Ще одна країна обмежила експорт зброї в Ізраїль

Німеччина тимчасово призупинила частину експорту військових озброєнь до Ізраїлю на тлі судових позовів, у яких…

38 хв. ago

Соловйов висміяв солдатів РФ у прямому ефірі. ВІДЕО

Державна пропаганда РФ надіслала чіткий сигнал своїм солдатам, що скаржитися на так звані «м'ясні штурми»…

51 хв. ago

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

З травня 2024 року в Україні введено нові правила мобілізації. Військовозобов'язані чоловіки зобов'язані пред'являти військово-обліковий…

55 хв. ago