Як російські еліти можуть повалити владу Путіна: змова чи революція?

Громадський діяч, письменник, публіцист Ростислав Мурзагулов сказав 24 Каналу, що молоді росіяни не хочуть вмирати на війні або у ядерній катасрофі разом зі всією планетою

Саме тому зараз не можна виключати будь-яких варіантів розвитку подій. Сьогодні російський диктатор Володимир Путін є загнаним у кут, і цим можуть бути продиктовані його подальші дії.

Водночас поряд з ним багато людей, які живуть вже в іншій парадигмі. Йдеться про дітей наближених до Путіна олігархів. Є сигнали з Росії, що вони категорично проти усього того, що відбувається в країні, і таких людей вже багато,– наголосив публіцист.

Вони володіють величезними коштами, а також мають інформацію про Путіна. Тому є велика надія на молоде покоління, яке вже не пам’ятає “холодну війну” та не збираються вмирати в “геєні вогненній” разом зі всією планетою. Вони сподіваються, що їм вдасться зберегти свої гроші, свій вплив в політиці, і далі вони будуть керувати чимось в Росії.

“Тому західним розвідкам необхідно виходити саме на дітей російських олігархів. З ними потрібно домовлятися щодо ціни, за яку вони віддадуть їм Путіна”, – впевнений Мурзагулов.

Насправді у Путіна немає ані любові народу, ані еліт. Вся його система побудована лише на страху, круговій поруці, на крадіжці один у одного. Однак в цій системі зараз відбуваються тектонічні зрушення, перестає працювати система стримувань і противаг, все “кидають” один одного.

“В якийсь момент в когось з оточення Путіна не витримають нерви, і тому змова – це один з варіантів розвитку подій, за яким його влада закінчиться. Тому я більше роблю ставки на змову, ніж на революцію в Росії”, – зазначив Ростислав Мурзагулов.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

37 секунд ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

8 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

13 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

19 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

30 хв. ago

“Ви на приколі?”: Тищенко бурхливо відреагував на нове рішення суду (відео)

Нардепу Миколі Тищенку продовжили запобіжний захід ще на два місяці у вигляді цілодобового домашнього арешту. Це рішення…

31 хв. ago