Гарріс підкуповує виборців? Трамп «розкрив» схему

Колишній президент США Дональд Трамп виступив із критикою віце-президента Камали Гарріс, звинувативши її у «куплених» учасниках її передвиборчих мітингів. Про це пише New York Post.

«Якщо у Камали Гарріс на мітингу тисяча людей, то преса божеволіє і говорить про те, який він масштабний, а вона просто проплачує натовп», – заявив Трамп.

Повідомляється, що минулого місяця співробітники офісу кампанії кандидата від Демократичної партії Камали Харріс стверджували, що вона зібрала приблизно 10 тис. осіб у конференц-центрі Університету штату Джорджія.

Цього ж дня Гарріс підтвердила, що проведе дебати із Трампом 10 вересня. Трамп у четвер також заявив, що його передвиборчий штаб погодився на дебати кандидатів на посаду віцепрезидентів на каналі CBS News.

Трамп до цього виступав із критикою Гарріс. 27 липня він назвав її невдалою віцепрезиденткою, «бродягою», а також розкритикував її політику з питань імміграції та кримінального правосуддя. Крім цього, Трамп заявив, що вона «не любить євреїв» і призначить «марксистів» у Верховний суд, щоб позбавити американців релігійної свободи. 23 липня Трамп під час пресконференції заявив, що Гарріс зруйнує країну, якщо прийде до влади. Він заявив, що вона є радикальним лівим політиком.

Нагадаємо, кандидат на пост президента США від республіканців Дональд Трамп висловив нетерпіння перед майбутніми теледебатами з кандидаткою від демократів Камалою Гарріс. Трамп озвучив ці очікування під час зустрічі з пресою у своєму маєтку в Мар-а-Лаго у Флориді в четвер.

Ольга Степанова

Recent Posts

ТОП-4  фрази СРСР, які зруйнували впевненість у цілому поколінні

Декілька висловів з радянських часів досі впливають на наше життя. І часто ми цього навіть…

2 хв. ago

Створюють новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

В Україні готується до створення єдиного державного реєстру військовослужбовців. Член Комітету Верховної Ради з питань…

17 хв. ago

Українським водіям у Німеччині загрожують штрафи за “неправильні” номер

Українським водіям у Німеччині загрожують нові штрафи. Як передає "Хвиля", про це йдеться на офіційній сторінці для українських біженців…

32 хв. ago

Чому повітря в Києві не очищується швидко: назвали причину

У Вишгородському районі відбулася масштабна лісова пожежа, зазначили у Департаменту захисту довкілля і адаптації до…

42 хв. ago

The Guardian: У Путіна знали про операцію ЗСУ в Курській області, але не змогли підготуватися

Російське військове командування передбачало операцію ЗСУ в Курській області і протягом кількох місяців розробляло плани…

52 хв. ago

Землю накрила магнітна буря червоного рівня: що треба знати

20 вересня сонячна активність підвищилась до К-індексу 7. Це червоний рівень, який відповідає сильним геомагнітним…

1 годину ago