Маячня Путіна: навіть Карлсон не міг приховати шок – епічні фрагменти

Російський диктатор Путін дав інтерв’ю американському пропагандисту Такеру Карлсону, і останній явно був шокований тим, що почув від президента РФ. Це було чітко видно по виразу його обличчя, яке демонструвало відношення до почутої маячні.

На скрінах можна побачити, що американський журналіст часом силився щось зрозуміти з того, що говорить Путін, часом ледь стримував посмішку, а інколи – був просто шокований почутим:

Вираз обличчя Карлсона говорить більше за слова

Деякі користувачі пожартували з цього приводу:

Історик та публіцист Андрій Плахонін зазначив, що інтерв’ю Путіна – це ще один повтор десятирічної давності тексту. Він додав, що у Такера «скоріше спантеличений вигляд» і, на думку історика, він явно не був готовий до розмови з людиною, «тронутою ще більше, ніж вона сама, навіть більше Трампа».

«У вступі він поскаржився, що був відверто «шокований тим, що Путін дуже довго, напевно, півгодини розповідав про історію Росії, починаючи з VIII століття», – написав Плахонін.

Публіцист зазначив, що запідозрив би Карлсона у лукавстві, адже він не міг зовсім не готуватися до цього інтерв’ю, але на обличчі у американського пропагандиста «був саме цей вираз».

Зокрема, російський президент під час інтерв’ю майже пів години розповідав вигадану «історію України», що шокувало навіть американського пропагандиста. Диктатор заявив, що Росія нібито починає свою історію від 862 року, коли «була створена Руська держава», а також вчергове повторив маячню про те, що назву Україна нібито придумали поляки, а створили її більшовики Ленін та Сталін.

Російський диктатор також дав зрозуміти, що не збирається закінчувати війну проти України, оскільки за два роки агресії країна-агресорка «не досягла поставлених задач».

Як раніше повідомлялося, президент Росії Володимир Путін дав інтерв’ю американському пропагандисту Такеру Карлсону. Розмова тривалістю у понад дві години виявилася повтором вже багаторазово озвучених тез російського диктатора, які він тепер поширив на американську аудиторію. «Главком» зібрав у добірку головні заяви президента країни-агресорки.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

2 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

10 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

17 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

23 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

29 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

39 хв. ago