Маячня Путіна: навіть Карлсон не міг приховати шок – епічні фрагменти

Російський диктатор Путін дав інтерв’ю американському пропагандисту Такеру Карлсону, і останній явно був шокований тим, що почув від президента РФ. Це було чітко видно по виразу його обличчя, яке демонструвало відношення до почутої маячні.

На скрінах можна побачити, що американський журналіст часом силився щось зрозуміти з того, що говорить Путін, часом ледь стримував посмішку, а інколи – був просто шокований почутим:

Вираз обличчя Карлсона говорить більше за слова

Деякі користувачі пожартували з цього приводу:

Історик та публіцист Андрій Плахонін зазначив, що інтерв’ю Путіна – це ще один повтор десятирічної давності тексту. Він додав, що у Такера «скоріше спантеличений вигляд» і, на думку історика, він явно не був готовий до розмови з людиною, «тронутою ще більше, ніж вона сама, навіть більше Трампа».

«У вступі він поскаржився, що був відверто «шокований тим, що Путін дуже довго, напевно, півгодини розповідав про історію Росії, починаючи з VIII століття», – написав Плахонін.

Публіцист зазначив, що запідозрив би Карлсона у лукавстві, адже він не міг зовсім не готуватися до цього інтерв’ю, але на обличчі у американського пропагандиста «був саме цей вираз».

Зокрема, російський президент під час інтерв’ю майже пів години розповідав вигадану «історію України», що шокувало навіть американського пропагандиста. Диктатор заявив, що Росія нібито починає свою історію від 862 року, коли «була створена Руська держава», а також вчергове повторив маячню про те, що назву Україна нібито придумали поляки, а створили її більшовики Ленін та Сталін.

Російський диктатор також дав зрозуміти, що не збирається закінчувати війну проти України, оскільки за два роки агресії країна-агресорка «не досягла поставлених задач».

Як раніше повідомлялося, президент Росії Володимир Путін дав інтерв’ю американському пропагандисту Такеру Карлсону. Розмова тривалістю у понад дві години виявилася повтором вже багаторазово озвучених тез російського диктатора, які він тепер поширив на американську аудиторію. «Главком» зібрав у добірку головні заяви президента країни-агресорки.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

3 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

3 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

3 години ago