Конкурентка Трампа на виборах звернулася за захистом до спецслужб через погрози: у чому причина

Кандидатка в президенти США Ніккі Гейлі звернулася до Секретної служби США з проханням про захист. Представниця республіканської партії подала заявку, щоб її забезпечили охороною. Політик стверджує, що їй надходять погрози через її участь у виборах.

Про це повідомляє CNN.

Наразі Ніккі Гейлі залишилась єдиною конкуренткою Трампа від республіканської партії на виборах президента США. При цьому в повідомленні CNN немає інформації, з чийого боку йдуть погрози: від однопартійця Дональда Трампа, який може розглядати жінку як свою основну конкурентку на місце в Овальному кабінеті, чи від чинного президента-демократа Джо Байдена.

У будь-якому разі їй загрожують і навіть перейшли до залякування. Так, за останні кілька місяців уже надходило два повідомлення про напад на будинок Ніккі Гейлі у Південній Кароліні. Причому в одному з цих випадків у будинку дочки якраз перебували її батьки.

Жінка тверезо оцінює ситуацію, розуміючи, що як і будь-який інший потужний політик, вона ставить себе під загрозу самим фактом своєї участі у виборах.

“Коли ви робите щось подібне, ви отримуєте погрози. Це просто реальність, і це нормально. Частина участі у суспільному житті полягає в тому, що вам доведеться мати справу з існуючими погрозами. Це мене не зупинить”, – висловилася Хейлі.

Але при цьому вона також усвідомлює, що її життя в небезпеці і тому попросила захисту. Політику надали охоронців, які тепер супроводжують її на всіх громадських заходах. Вже близько тижня вона перебуває під посиленою охороною.

Ольга Степанова

Recent Posts

Коли буде останній дзвоник і випускний в школах України: дати у 2024 році

Останній дзвоник в Україні 2024 року пройде в умовах війни. Через військові дії школи, згідно…

22 хв. ago

Хтось бреше: принц Гаррі та Меган Маркл вляпалися в чергову халепу

Нещодавно принц Гаррі та Меган Маркл провели три дні у Нігерії. Тур, який у пресі охрестили…

26 хв. ago

Закон про мобілізацію: у якому випадку можна не приходити до ТЦК

В Україні 18 травня вступив в силу новий закон про мобілізацію. Він, зокрема передбачає, що всім…

28 хв. ago

Вимкнення світла сьогодні буде в усіх регіонах України

Сьогодні, 20 травня, в усіх регіонах України від 18:00 до 00:00 діятимуть графіки погодинного знеструмлення. Про це повідомили в…

30 хв. ago

Окупанти просунулися біля десяти населених пунктів – DeepState

Ситуація на фронті залишається напруженою, але контрольованою. Однак окупантам вдалося просунутись в районах 10 населених…

31 хв. ago

Рекорд, який важко перебити: 106-річний американець став найстарішим парашутистом світу

Книга рекордів Гіннеса відзвітувала про чергове неймовірне досягнення, яке непросто буде перевершити. У травні було офіційно…

33 хв. ago