“Дві ночі побиття я придумав”: Дубінський у СІЗО скаржиться, що побої намагаються зам’яти

Народний депутат Олександр Дубінський, який заявив, що його нібито побили у СІЗО, обурюється, що інцидент ігнорують і намагаються "зам’яти". У слідчому ізоляторі нардеп перебуває за підозрою у державній зраді.

“Мої адвокати приносять новини, з яких видно, що поліція Києва та адміністрація Лук’янівського СІЗО намагаються уявити ситуацію так, ніби нічого зі мною і не було. А дві ночі побиття я вигадав просто так, від нема чого робити. Тоді чому мене досі не конвоювали для проведення судово-медичної експертизи? Саме експертизи? Як пояснити рапорт слідчо-оперативної групи ГУ НПУ Шевченківського району, де прямо вказано на те, що в мене синці та забиття на обличчі та тілі?“, — публікують адвокати заяву Дубинського в його Telegram-каналі.

Він додає питання, як пояснити самі синці на його тілі, які нібито зафіксували поліцейські, що, за словами Дубінського, відображено у рапорті та у напрямку на суд-мед експертизу. І поліція має ці фотографії, стверджує він.

“7 грудня у мене призначене засідання суду в Апеляційному суді з мого тримання під вартою. Впевнений, що суд перенесуть. Тому, що все, що заперечує адміністрація СІЗО — у Дубінського на обличчі“, — заявив нардеп.

Нагадаємо, у правоохоронних органах спростували заяву Дубінського, що він нібито був побитий у СІЗО. Там кажуть, що не знайшли на його тілі жодних ушкоджень.

Зараз нардеп є фігурантом трьох справ — перша справа Дубінського стосується його виїзду за кордон під приводом батька на лікування. Під час поїздки подруга “спалила” його спільний з нею відпочинок у Барселоні. Друга справа проти Дубінського – про організацію схеми для незаконного виїзду чоловіків за кордон.

13 листопада йому було вручено ще одну підозру, вже у справі про державну зраду. За матеріалами слідства він мав позивний “Буратіно” і входив до складу злочинної організації, сформованої головним управлінням генштабу збройних сил росії.

Ольга Степанова

Recent Posts

Новий контрнаступ України: коли і якими силами він розпочнеться — The Times

Україна отримає можливість розпочати новий масштабний контрнаступ наступного 2025 року з новою технікою, яку вона…

15 секунд ago

У Києві пролунали вибухи: що відомо

У Києві близько 22:30 в суботу, 5 жовтня, пролунали вибухи. Міський голова Віталій Кличко повідомив, що в столиці…

9 хв. ago

Фіцо хоче вмовити Україну продовжувати транзит російського газу у 2025 році

На початку 2025 року можуть виникнути проблеми з поставками нафти і газу через Україну до…

13 хв. ago

Путін на дроті: хто і чому з західних політиків виступає за якнайшвидший діалог з Кремлем

Словацький прем’єр Фіцо заявив, що прагне відновити "нормальні відносини" з РФ, а німецький уряд не…

15 хв. ago

В Україні оновили вікові обмеження для водіїв: хто не зможе сісти за кермо

В Україні діють чіткі вікові обмеження для водіїв різних категорій транспортних засобів, про що нагадало…

20 хв. ago

Повісток поштою стане ще більше: десятки тисяч осіб скоро отримають свої “листи щастя”

Міністерство оборони України сформувало і відправило "Укрпошті" ще 70 тис. повісток. Документи мають електронні підписи…

24 хв. ago