Нардеп Железняк дав пораду, як припинити скандали з Безуглою: Заберіть у неї гриби

Народний депутат від фракції “Голос” Ярослав Железняк заявив, що необхідно припинити скандальні дії його колеги Мар’яни Безуглої, яку нещодавно виключили зі “Слуги народу”. За його словами, він неодноразово звертався до інших депутатів та просив “забрати у неї стимулюючі засоби, які вона вживає”. Крім того, він пропонує ізолювати її від соціальних мереж.

Про це Железняк сказав в інтерв’ю у програмі “Час: Online” на 5 каналі. Водночас каже, що звільнити Безуглу з посади заступниці голови оборонного комітету начебто не дає Офіс Президента. 

“Ну, як припинити, я б все ж таки багато разів звертався до колег, щоб вони забрали ті гриби, які споживає пані Мар’яна. Мені здається, що вони достатньо забористі. Або перевели б на більш там легкі засоби стимулювання такої розумової діяльності, або б взагалі би ізолювали би від Facebook”, – сказав нардеп.

Він наголосив, що необхідної підтримки для звільнення Безуглої з посади заступниці голови Комітету Верховної Ради з питань оборонної діяльності не набрала через позицію Офісу Президента. Крім того, на його думку, нардепка у своїх меседжах озвучує не власні думки, а ті, які бажає транслювати Банкова.

“Не все. Ну там, ще раз, дія грибів іноді створює додаткові ілюзії, які викладені в тому контенті, який, на жаль, ми всі бачимо. І, мені здається, що коли моя колега, на жаль, пані Мар’яна читала, що будь-який піар, окрім некролога – це добре, то вона дуже буквально зрозуміла цю фразу. Але так сталося, що її заяви стали цікаві вам, представникам медіа, експертам, їх обговорюють. Але ну, давайте говорити відверто, її заяви справді багато зараз стали обговорюватися. І, мені здається, що її це стимулює на додаткове споживання цих самих забористих грибів і нових заяв. Тому це така спираль смерті, яка постійно закручується в ще більший і більший радикалізм. У мене є відчуття, що колись колеги з влади настільки втомляться від умовно того, що відбувається, що все ж таки, виключать її зі своїх лав і позбавлять її посади. Але, ну напевно, треба щоб вона ще щось зробила”, – додав Железняк.

За його словами, саме Безугла найбільше вклалася у зниження рейтингу влади та підтримки електорату. Він каже, що дякувати їй мають передусім опозиціонери. 

“Вбивати рейтинг пропрезидентської партії-фракції треба вміти. І поки що Мар’яна абсолютний чемпіон. Іноді змагається з паном (Миколою – ред.) Тищенком”, – підсумував політик.

Скандальні заяви Безуглої

Днями Безугла знову висловила гостру критику на адресу Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського на фоні певних успіхів російських військ на фронті. У своєму останньому пості вона заявила, що рішення Сирського демонструють нездатність Генштабу ефективно використовувати сучасні технології, такі як система DELTA та карта DeepState. Вона зазначила, що у Генштабі покладаються на формальні телефонні доповіді, що свідчить про критичне накопичення помилок в управлінні, яке тягнеться ще з 2014 та 2022 років.

Також вона звинуватила сухопутних генералів на чолі з Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським у навмисному послабленні десантно-штурмових військ (ДШВ). Безугла зазначила, що у військових колах ширяться чутки про підготовку до зняття командира 80-ї бригади ДШВ Еміля Ішкулова.

Нагадаємо, що Безугла ще й розкритикувала інтерв’ю Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського для The Guardian. Зокрема, вона звинуватила його у брехні та маніпуляціях. Натомість каже, що серед військових його заяви сприймали як чорний гумор.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

5 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

15 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

17 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

19 хв. ago