Стало відомо, що Путін робитиме у свій день народження

Російський диктатор Володимир Путін у свій день народження зустрінеться із лідерами країн Співдружності Незалежних Держав (СНД). Про це повідомляють росЗМІ.

Зазаначається, що лідери країни СНД приїдуть до Москви на саміт, який відбудеться наступного тижня, 7 жовтня.

«Особливо святкового нічого не буде. О пів на день у нього (Путіна – ред.) будуть непублічні робочі зустрічі, і ввечері, дійсно, будуть глави держав СНД у президента. Ми додатково вам все повідомимо», – сказав речник Путіна Дмитро Пєсков.

Пєсков зазначив, що «наступного тижня буде повноформатне засідання Ради глав держав-учасниць СНД з досить повним порядком денним».

Як відомо, 7 жовтня диктатору Путіну виповнюється 72 роки.

Нагадаємо, Путін може відвідати Катар. Про це російським пропагандистам «РИА Новости» повідомив посол Катару в РФ Ахмед бен Насер бен Джасім Аль Тані. Москва та Доха зараз обговорюють дату можливої поїздки глави Кремля до Катару, а також час візиту катарського еміра Таміма бен Хамада Аль Тані до Росії. До слова, у червні президент України Володимир Зеленський провів переговори в Катарі з шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані. 

Стало відомо, що кремлівський режим вирішив збільшити витрати на утримання свого диктатора Володимира Путіна у 2025 році на чверть. Як повідомляється, збільшення витрат обійдеться російським платникам податків майже у 31 млрд рублів, що вже закладено у проєкт федерального бюджету на наступний рік.

Також наголошується, що таке збільшення витрат на утримання президента непорівнянне зі зростанням самого державного бюджету – передбачається, що 2025 року він зросте на 10,67% – до 28 трлн 386 млрд рублів.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін підписав закон про підвищення податків, який у найближчі 6 років принесе майже 17 трлн рублів ($120 млрд).  Згідно із законопроєктом, ставку податку буде підвищено з 13% до 15% для росіян із доходами від 200 тис. руб на місяць ($1 456), до 18% для тих, хто заробляє від 5 до 20 млн руб на рік ($40-150 тис.), до 20% – для доходів від 20 до 50 млн руб на рік ($150-360 тис.) і до 22% – для доходів понад 50 млн руб.

Коломієць Надія

Recent Posts

Вашингтон просить Ізраїль не обстрілювати нафтові та ядерні об’єкти Ірану, — FT

Представники Вашингтона і Тель-Авіва останнім часом на переговорах обговорювали можливість ізраїльської атаки на військову та…

2 хв. ago

Російська модель в Україні не спрацює: як мотивувати українців до мобілізації

Як мотивувати українців до мобілізації, посадовці вирішують уже майже два роки. Якщо у перші дні…

11 хв. ago

Українські військові вийшли на протест: що сталось

Українські військові зі 187 батальйону 123-ї бригади ТрО вийшли на протест у Вознесенську Миколаївської області.…

19 хв. ago

Більш заразний: новий варіант Covid швидко поширюється Європою

Варіант Covid XEC, який вперше зареєстрували у червні 2024 року, вже виявили у Великій Британії, США,…

28 хв. ago

Якщо Польща захоче “відтяпати” захід України, Білорусь готова підтримати українців, — Лукашенко

В разі вторгнення Польщі на захід України Білорусь підтримає українців. Про це заявив президент Білорусі…

37 хв. ago

Без світла та тепла майже тиждень: українців нажахали прогнозом на зиму

Майбутня зима обіцяє бути складною, адже більша частина енергетичної системи України була знищена російськими ракетами.…

45 хв. ago