Стало відомо, що Путін робитиме у свій день народження

Російський диктатор Володимир Путін у свій день народження зустрінеться із лідерами країн Співдружності Незалежних Держав (СНД). Про це повідомляють росЗМІ.

Зазаначається, що лідери країни СНД приїдуть до Москви на саміт, який відбудеться наступного тижня, 7 жовтня.

«Особливо святкового нічого не буде. О пів на день у нього (Путіна – ред.) будуть непублічні робочі зустрічі, і ввечері, дійсно, будуть глави держав СНД у президента. Ми додатково вам все повідомимо», – сказав речник Путіна Дмитро Пєсков.

Пєсков зазначив, що «наступного тижня буде повноформатне засідання Ради глав держав-учасниць СНД з досить повним порядком денним».

Як відомо, 7 жовтня диктатору Путіну виповнюється 72 роки.

Нагадаємо, Путін може відвідати Катар. Про це російським пропагандистам «РИА Новости» повідомив посол Катару в РФ Ахмед бен Насер бен Джасім Аль Тані. Москва та Доха зараз обговорюють дату можливої поїздки глави Кремля до Катару, а також час візиту катарського еміра Таміма бен Хамада Аль Тані до Росії. До слова, у червні президент України Володимир Зеленський провів переговори в Катарі з шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані. 

Стало відомо, що кремлівський режим вирішив збільшити витрати на утримання свого диктатора Володимира Путіна у 2025 році на чверть. Як повідомляється, збільшення витрат обійдеться російським платникам податків майже у 31 млрд рублів, що вже закладено у проєкт федерального бюджету на наступний рік.

Також наголошується, що таке збільшення витрат на утримання президента непорівнянне зі зростанням самого державного бюджету – передбачається, що 2025 року він зросте на 10,67% – до 28 трлн 386 млрд рублів.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін підписав закон про підвищення податків, який у найближчі 6 років принесе майже 17 трлн рублів ($120 млрд).  Згідно із законопроєктом, ставку податку буде підвищено з 13% до 15% для росіян із доходами від 200 тис. руб на місяць ($1 456), до 18% для тих, хто заробляє від 5 до 20 млн руб на рік ($40-150 тис.), до 20% – для доходів від 20 до 50 млн руб на рік ($150-360 тис.) і до 22% – для доходів понад 50 млн руб.

Коломієць Надія

Recent Posts

Чоловікам дали лише 7 днів: Кабмін посилив правила мобілізації

Кабінет міністрів вніс зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації,…

2 хв. ago

ФСБ злякалася відірваних пальців у Лівані: є страх, що таке може спіткати Росію

Директор Федеральної служби безпеки Росії Олександр Бортніков назвав підрив пейджерів та рацій членів "Хезболли" у…

11 хв. ago

4958 та 21300 грн: яку пенсію отримуватиме УІК в Україні — військові пенсії

Учасники бойових дій (УБД) мають право на достроковий вихід на пенсію після досягнення чоловіками 55 років,…

17 хв. ago

Все вирішуватиметься у листопаді: до цього часу РФ влаштує терор на всіх фронтах

У жовтні Росія продовжує тиск, зазнаючи колосальних втрат, отримуючи контроль над руїнами українських міст та…

19 хв. ago

Які країни перестали любити туристів: перелік

2024 рік називають рекордним для туристичної галузі – кількість мандрівників стрімко зростала. Європа цього року…

31 хв. ago

Податкова отримала дані про закордонні рахунки українців

Україна здійснила перший міжнародний автоматичний обмін інформацією про фінансові рахунки за стандартом Common Reporting Standard (CRS). Про…

40 хв. ago