Арестович відзначився новим прогнозом для України: все буде погано, повільно та безнадійно

Колішній радник Офісу президента Олексій Арестович, який наразі перебуває за кордоном, відзначився черговим песимістичним прогнозом щодо майбутнього України. За його словами, країну чекають складні часи. Мовляв, прогрес буде повільним, все поступово погіршуватиметься, а надія згасатиме.

Взагалі, настав час прощатися з ілюзією, що прийде Арестович чи умовний Арестович і все стане інакше. І почнеться тренд розвитку, пише він. 

“Час прощатися з ілюзією, що прийде якийсь “рятівник” і змінить все на краще. Україна вступає в період, де все буде [фігово], погано, повільно та безнадійно. Це саме те, чого здається, чекає народ”, – підтвердив Арестович.

Єдиним світлим аспектом він бачить креативний середній клас, проте і його, на думку Арестовича, чекає масова еміграція або вахтовий спосіб життя всередині країни. Він підкреслив, що Україна, на думку його, ніби намагається прийти до самознищення.

“Україна хоче покінчити життя самогубством, це цілком очевидно. Інша річ, що їй не дадуть, але м’який аромат вишневого мортідо – наше вічне вчора, сьогодні та завтра. Люди вже нездатні це виправити, люди хочуть померти – бо не знають, навіщо жити”, – висловився блогер.

Похмурий прогноз завершився фразою про те, що тільки втручання Бога може змінити цей стан. Це, за словами Арестовича, є рішення, яке влаштовує не всіх.

“А та відповідь на це питання, яке їм увесь час підсовують – вбиває їх ще сильніше. Хіба що Бог втрутиться, Він любить боже-вільних”, – завершив потік своїх метафоричних думок Арестович.

Твіт Олексія Арестовича. Соцмережа Х

Президентські амбіції і образа на українців

Колишній радник Офісу президента України, а нині звичайний втікач Олексій Арестович робить одну скандальну заяву за іншою. То він якось казав, що “з радістю б повоював за свою Батьківщину”, але йому не дають цього зробити “дуже уповноважені люди”. Він заявляв, що боїться, що його нібито “точно вб’ють свої”. 

У листопаді 2023 року Арестович опублікував у соцмережах свою передвиборчу програму, в якій він обіцяв припинити війну та зробити Україну членом НАТО. Вже після публікації програми Арестович повідомив, що має намір балотуватися у президенти. А згодом він назвав власні причини початку війни Росії проти України. За його словами, вона була неминуча через те, що влада країни хоче приєднатись до Північноатлантичного альянсу.

Нагадаємо, вперше про наміри балотуватись на посаду президента Олексій Арестович заявив у серпні минулого року в програмі Юрія Романенка. І зробив це, обізвавши українців лохами й довбо**бами, якщо вони за нього не голосуватимуть. Нещодавно він заявив, що вже намагався “займатися” українцями, але вони йому відплатили тим, що зрадили і оббрехали, витуривши з України. Тому українці мають самостійно вирішувати свої проблеми, якщо не готові до масової підтримки його кандидатури.

Коломієць Надія

Recent Posts

На Землю насувається надпотужна магнітна буря: скільки вона триватиме

Магнітні бурі в жовтні очікуються кілька разів. Одна з них накриє Землю на початку місяця -…

50 секунд ago

Влада несподівано змінила мобілізацію: у вас волосся стане дибки – українцям дали 7 днів

З'явилася інформація, що уряд України переглянув правила щодо термінів, протягом яких військовозобов'язані та резервісти мають…

10 хв. ago

На фоні останніх провалів на фронті Зеленському пропонують повернути Залужного

Протягом останнього часу ворог захопив Вугледар, Авдіївку, Гродівку, Новогродівку та Українськ. При цьому Курська офензива…

19 хв. ago

Податкова отримала дані про банківські рахунки українців за кордоном – деталі від Мінфіну

Україна здійснила перший міжнародний автоматичний обмін інформацією за стандартом Common Reporting Standard (CRS). Державна податкова…

27 хв. ago

Успадкувала багатство: “дешева” картина перетворила жінку на мільйонерку

На популярному телевізійному шоу Antiques Roadshow, яке спеціалізується на оцінці вартості антикварних речей, сталася надзвичайно зворушлива…

37 хв. ago

Як їсти бургер охайно: блогер розкрив крутий лайфхак

Бургери - улюблена для багатьох їжа, однак не завжди нам вдається їсти їх так, щоб не…

47 хв. ago