Нардеп розповів про великий міністропад в уряді: кого збираються звільнити

Народний депутат Ярослав Железняк заявив, що за два тижні планується повне перезавантаження уряду, разом зі зміною прем’єра та ще кількох міністрів. За словами нардепа у зміні посад прослідковується проста тенденція.

Ярослав Железняк у Telegram повідомив про можливе звільнення прем’єр-міністра Дениса Шмигаля та ще ряду міністрів. За його словами, перезавантаження уряду відбудеться через два тижні і за цей період можуть змінитись прізвища тих, кого буде звільнено. Проте, Железняк вказав на тенденцію – “хочуть ще більш залежний Кабмін”.

За словами Железняка в уряді є два типи людей, які “максимально лояльні, але з нюансом”. 

“Перші, назвемо їх лицарями — історично з самого початку з Королем. Звичайно вони слухають всі команди з замку, але іноді, можуть на всяк випадок в ті рідкісні випадки побачивши Короля перепитати чи дуже тихо і делікатно щось там навіть свою думку заявити. Серед таких умовні Шмигаль, Марченко, Верещук, Малюська, Кулеба і ще пару. Ще раз, це звичайно дуже умовна самостійність, але як є”, — розповів нардеп.

Іншу групу народний депутат назвав “гвардійцями Десниці”. Железняк вказує, що до цієї групи входять ті посадовці, які “поважають право Десниці бути між вами з Королем”. Ярослав Железняк вважає, що міністропад стосуватиметься першої групи, яких можуть звільнити або перевести на інші посади.

“Перезавантаження КМУ буде по факту просте. Лицарі хтось буде просто позбавлений титулу, хтось відправлений за море представляти волю Короля з іншими королівствами. А хтось ще має шанс і час перейти до розряду гвардійців. Ну ще когось показово спалить дракон для спецефектів і замовляння натовпу”, — пояснює Железняк.

Ольга Степанова

Recent Posts

Зірці легендарного мему в мережі вже 32 роки: який вигляд має дівчина зараз (фото)

Зірці відомого мему, який отримав назву "Дівчинка-катастрофа", Зої Рот вже 32 роки.  Цікаво, що це фото з…

5 хв. ago

Одеська чиновниця облаяла та побила водія маршрутки. Відео

В Одесі чиновниця ОВА влаштувала скандал із водієм маршрутки. Місцеві паблики показали відео конфлікту жінки…

11 хв. ago

Російський журналіст Познер потрапив у «список Путіна»: що це означає

4 жовтня 90-річного журналіста та телеведучого Володимира Познера внесли до «списку Путіна». Це сталося на…

15 хв. ago

Синоптики обіцяють аномально теплу зиму: сніг і морози будуть нетривалими

В Україні зима цього року обіцяє бути загалом теплою, хоча не виключені короткочасні періоди арктичного…

39 хв. ago

Пакуйте рюкзаки: Міноборони загребе ще 70 тис. чоловіків – повістки вже “полетіли”

Міністерство оборони України вже надіслало 70 тисяч повісток чоловікам. Про це повідомляє Ukrainian Military Pages, посилаючись на свої джерела…

44 хв. ago

Тепер біда не лише від «Шахедів»: у ЗСУ розповіли, чим росіяни дедалі частіше атакують Україну

Російські загарбницькі війська дедалі частіше, крім "Шахедів", використовують дрони невстановленого типу. Але вони часто потрапляють…

57 хв. ago