Арестович образився на українців і передумав йти у президенти

Олексій Арестович, колишній радник Офісу президента України та скандально відомий блогер, заявив, що більше не має наміру балотуватися на посаду президента України. Про це він повідомив у своєму відеоблозі з Миколою Фельдманом.

Арестович висловив своє розчарування, зазначивши, що за два з половиною роки своєї діяльності, яка включала роботу на посаді радника, він намагався надати українцям “ясну інформацію” та підтримати їх у важкий час. Однак, за його словами, він зрозумів, що його зусилля не були належно оцінені, і його антирейтинг нібито спеціально “малюють”, знижуючи шанси на виборах.

“Я зрозумів, що метати бісер (згідно з Біблією — перед свинями) — це марно”, — сказав Арестович, підкреслюючи своє розчарування. Він додав, що відтепер працюватиме лише з тими, хто добровільно бажає його слухати або навчатися у нього.

Арестович також оголосив про припинення своїх суспільно-політичних відносин з громадськістю та відмову від активної участі в українській політиці: “На цьому наші відносини суспільно-політичні з вами закінчилися! Можете послухати мене на YouTube-каналі або приходити на семінари! Більше я вас знати не знаю і бачити не бажаю”.

Він також висловив обурення щодо своєї популярності, зазначивши, що йому “малюють антирейтинг”, через що його шанси на перемогу у виборах зменшуються. Після цього Арестович дозволив собі нецензурну тираду, яка викликала сміх у його співрозмовника.

У своєму виступі він згадав деяких українських політиків, зокрема нардепа від “Євросолідарності” Олексія Гончаренка та п’ятого президента Петра Порошенка. Із сарказмом Арестович заявив, що виборці можуть голосувати за них: “Вони вам збудують нову Україну і приведуть до НАТО. І ви розповісте, як у цьому НАТО добре”.

Наразі Арестович перебуває за межами України і, за його словами, задоволений своїм життям: “Я вже в НАТО! І в мене, на мою думку, все дуже непогано! Світло, тепло, москіти не кусають! Зараз на океан піду купатися”.

Романчук Микола

Recent Posts

Компанія-виробник безпілотників звинуватила ТЦК у викраденні головного інженера

Українська компанія Ptashka Drones, що виготовляє FPV-дрони «Пташка-10» , заявила про викрадення їхнього головного інженера…

27 хв. ago

Літо повертається: синоптик заговорила про потепління в Україні

Осіння прохолода тільки-но прийшла в Україну, але вже знову йде. На заході країни очікується потепління, а…

28 хв. ago

Навмисно вбивав: один із підозрюваних у справі про смерть Метью Перрі визнав свою провину

У середу, 2 жовтня, в окружному суді США в Лос-Анджелесі відбулося судове засідання, в якому…

29 хв. ago

Підвищення військового збору “заднім числом”: нардеп розповів про неприємний “сюрприз” для українців

Верховна Рада цього місяця може підтримати законопроєкт про підвищення податків "заднім числом". Якщо його ухвалять, то президент Володимир Зеленський підпише документ не…

31 хв. ago

Російські села та маленькі міста повинні зникнути. Топменеджер «Газпрому» звернувся до Путіна

Майбутнє Росії – за мегаполісами, а тому необхідно перестати рятувати маленькі міста та селища, що…

33 хв. ago

Курйоз дня. Трамп присвятив допис у соцмережі українцю з лайливим ніком

Колишній президент США Дональд Трамп насмішив мережу своїм новим дописом у Twitter (X). Політик подякував за лайк користувачу з непристойним ніком.…

35 хв. ago