Арестович образився на українців і передумав йти у президенти

Олексій Арестович, колишній радник Офісу президента України та скандально відомий блогер, заявив, що більше не має наміру балотуватися на посаду президента України. Про це він повідомив у своєму відеоблозі з Миколою Фельдманом.

Арестович висловив своє розчарування, зазначивши, що за два з половиною роки своєї діяльності, яка включала роботу на посаді радника, він намагався надати українцям “ясну інформацію” та підтримати їх у важкий час. Однак, за його словами, він зрозумів, що його зусилля не були належно оцінені, і його антирейтинг нібито спеціально “малюють”, знижуючи шанси на виборах.

“Я зрозумів, що метати бісер (згідно з Біблією — перед свинями) — це марно”, — сказав Арестович, підкреслюючи своє розчарування. Він додав, що відтепер працюватиме лише з тими, хто добровільно бажає його слухати або навчатися у нього.

Арестович також оголосив про припинення своїх суспільно-політичних відносин з громадськістю та відмову від активної участі в українській політиці: “На цьому наші відносини суспільно-політичні з вами закінчилися! Можете послухати мене на YouTube-каналі або приходити на семінари! Більше я вас знати не знаю і бачити не бажаю”.

Він також висловив обурення щодо своєї популярності, зазначивши, що йому “малюють антирейтинг”, через що його шанси на перемогу у виборах зменшуються. Після цього Арестович дозволив собі нецензурну тираду, яка викликала сміх у його співрозмовника.

У своєму виступі він згадав деяких українських політиків, зокрема нардепа від “Євросолідарності” Олексія Гончаренка та п’ятого президента Петра Порошенка. Із сарказмом Арестович заявив, що виборці можуть голосувати за них: “Вони вам збудують нову Україну і приведуть до НАТО. І ви розповісте, як у цьому НАТО добре”.

Наразі Арестович перебуває за межами України і, за його словами, задоволений своїм життям: “Я вже в НАТО! І в мене, на мою думку, все дуже непогано! Світло, тепло, москіти не кусають! Зараз на океан піду купатися”.

Романчук Микола

Recent Posts

ВООЗ попередила про ризик нової глобальної епідемії невиліковної вірусної інфекції

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) попередила про високий ризик поширення смертельної, невиліковної хвороби, яку спричиняє…

10 хв. ago

На Сонці стався катастрофічний спалах: Землю накриють магнітні бурі

1 жовтня 2024 року о 18:20 за східним часом Сонце викинуло вражаючий спалах категорії X7.1.…

18 хв. ago

Мобілізація українців за кордоном: як планують “доставляти” та відправляти на фронт

В Україні триває військовий стан, а також продовжуються зусилля щодо загальної мобілізації. Тим часом у…

29 хв. ago

У Гамбурзі перекрили залізничний вокзал через підозру на небезпечний вірус у пасажира

Ввечері, 2 жовтня, поліція Гамбурга тимчасово перекрила дві колії на центральному залізничному вокзалі міста через підозру на…

40 хв. ago

Скільки коштуватиме відпочинок у Туреччині наступного сезону: думка готельєрів

Турецьким готельєрам доведеться підняти знову ціни у новому сезоні. Як пише видання Turizm Guncel, президент Асоціації професійних…

49 хв. ago

Не плутати з військовими: українці пропонують “переодягнути” ТЦК

Нещодавно в Україні виникла ініціатива щодо змін у формі представників територіальних центрів комплектування та соціальної…

58 хв. ago