Суцільна лайка: стало відомо, як Байден називає Трампа за зачиненими дверима

Президент США Джо Байден у приватних розмовах за зачиненими дверима називає свого головного конкурента на цьогорічних президентських виборах Дональда Трампа “хворим у**бком” і “гр**баним м*д*ком”.  

Про це пише видання Politico з посиланням на джерела.

“Президент описав Трампа давнім друзям і найближчим помічникам як “хворого у*бка”, який насолоджується чужими нещастями, за словами трьох очевидців. За словами однієї людини, яка розмовляла з президентом, Байден нещодавно сказав про Трампа: “Який же цей хлопець гр**баний м*дак”, – пише видання.

Епітети, які Байден висловлює у бік Трампа можуть суперечити образу Джо Байдена – людині, яка прагне знизити рівень некультурності та гостроти в політиці. Але вони також ілюструють суттєву злість до Дональда Трампа.

За словами трьох людей, знайомих з приватними розмовами Джо Байдена, нинішній президент США давно непокоїться тим, що він сприймає “як заохочення Трампом до політичного насильства”, яке, на думку президента, є прямою загрозою для демократії країни.

“Його (Джо Байдена – ред.) огида до Трампа ніколи не була таємницею, але лише зросла в останні місяці, коли колишній президент посилює контроль над кандидатурою Республіканської партії”, – пишуть журналісти.

У Трампа розкритикували Байдена за його слова

“Дуже шкода, що безчесний Джо Байден нешановливо ставиться до президентства як публічно, так і в приватному порядку. Але, знову ж таки, немає нічого дивного в тому, що він не поважає 45-го президента, так само як він не поважає американський народ своєю провальною політикою”, – заявив Кріс Лацивита, старший радник передвиборної кампанії Дональда Трампа.

Ольга Степанова

Recent Posts

Майкл Джексон залишив по собі понад пів мільярда доларів боргу

Американський співак Майкл Джексон на момент смерті у 2009 році мав боргів на понад 500…

2 хв. ago

Готуйте від 5100 до 25500 грн: українців штрафуватимуть за музику

Народні депутати зареєстрували законопроєкт, що передбачає внесення змін до статті 155 КУпАП щодо підвищення відповідальності за…

7 хв. ago

Посилення мобілізації: у Міноборони уточнили, у кого можуть забрати машину для ЗСУ

Відповідно до закону про посилення мобілізації в українців з’явився військово-транспортний обов’язок. У Міністерстві оборони уточнили, що це змінює…

13 хв. ago

Поглянути на кожну деталь: 10 найкращих міст світу для піших прогулянок туристів

У світі мільйони міст та містечок з надзвичайними краєвидами, комфортним рівнем життям та захопливою архітектурою.…

17 хв. ago

“Шиплять від вогню”: Рогозін заявив про нову тактику українських дронів “Баба Яга” (фото)

У Російській Федерації стверджують, що Сили оборони України атакують противника безпілотними літальними апаратами типу "Баба Яга" з…

25 хв. ago

ТЦК хочуть жорстко карати: нардеп розповів подробиці та попередив про бандитизм

В мережі оприлюднено відео з інтерв'ю нардепа Олександра Федієнко, в якому той засуджує жорстокі методи мобілізації,…

28 хв. ago