Трамп втратив $900 млн після початку передвиборчої кампанії Гарріс

Вартість акцій колишнього президента Дональда Трампа в його соцмережі Truth Social впали на $900 млн з 21 липня, коли Камала Гарріс вступила у президентські перегони. Про це пише CNN.

Ціна акцій Trump Media & Technology Group – компанії-власника Truth Social – впала приблизно на 23% відтоді, як президент Джо Байден оголосив про відмову йти на другий термін і підтримав обрання Гарріс.

До падіння вартість мажоритарної частки Трампа в компанії становила трохи більш як $4 млрд, а зараз опустилась до $3,1 млрд.

«Акції стали інструментом для трейдерів Уолл-стріт, щоб робити ставки на перспективи повернення Трампа в Білий дім, оскільки Truth Social може стати платформою для президентських комунікацій у разі перемоги Трампа», – йдеться у повідомленні.

За оцінками Bloomberg, статки Трампа до падіння вартості акцій становили $5,9 млрд.

Водночас, це не єдина проблема Truth Social. У червні кількість унікальних відвідувачів платформи впала на 38% в порівнянні з минулим роком.

Нагадаємо, Камала Гарріс, яка незабаром має стати кандидаткою в президенти США від Демократичної партії випередила республіканця Дональда Трампа на 1% за рівнем підтримки серед виборців.

Ольга Степанова

Recent Posts

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

5 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

17 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

33 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

33 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

45 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

57 хв. ago