“Одержимий ідеєю безсмертя”: всі гості Путіна перед зустріччю з ним проходять карантин

Російський диктатор Володимир Путін “обожнює життя та одержимий ідеєю безсмертя”. Саме тому його гості обов’язково змушені пройти карантин перед зустріччю з ним, пише видання The Atlantic.

Як йдеться у тексті публікації, родичі диктатора змушені пересуватись лише за допомогою автомобілів. Водночас гості Путіна зобов’язані дотримуватися тривалого карантину, перед тим як зустрітися з ним. Це пов’язано з тим, що Путін “любить життя та одержимий ідеєю безсмертя”.

У зв’язку з цим, російське МОЗ змушує науко-дослідні інститути займатися дослідами щодо боротьби з сенсорними та когнітивними розладами та подавати відповідні звіти. Окрім того, такі заклади вивчають методи боротьби зі старінням клітин, остеопорозом і спробами зміцнення імунної системи.

Водночас ЗМІ зазначає, що сам Путін схиблений на тому, аби максимально зберегти таємність свого приватного життя. Зокрема, про його довготривалий роман з гімнасткою Аліною Кабаєвою, з якою він має чи то двох, чи то трьох дітей. Та й сам диктатор не дуже хоче, аби Кабаєва “стала предметом для чуток”, тому старається максимально приховати будь-які подробиці їхнього зв’язку.

“Одержимість президента конфіденційністю можна частково пояснити тим, скільки зараз росіяни знають про особисте життя його улюбленого диктатора Йосипа Сталіна”, — мовиться у статті.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Демобілізація в Україні: військовий відповів, чи реально це зараз

Командир підрозділу ударних безпілотників Ігор Луценко пропонує відмовитися від ідеї фіксованих термінів служби на користь…

3 години ago

Підполковник запасу ЦАХАЛ розповів, як Ізраїль відбивав масовану атаку Ірану

Іран завдав потужного ракетного удару по Ізраїлю. Для атаки Тегеран використав сотні балістичних ракет. В…

4 години ago

На пенсію треба збирати самостійно: держава платитиме копійки

В Україні вже 20 років анонсують масштабну пенсійну реформу, але її досі не втілено. Пенсії в Пенсійному…

4 години ago

Під Москвою застрелили колишнього “міністра” “ЛНР”: цікаві подробиці

У Росії в Підмосков'ї з вогнепальним пораненням голови знайшли "екс-міністра" палива, енергетики та вугільної промисловості…

4 години ago

Пенсії та зарплати стануть меншими: що готує влада українцям

Уряд України запропонував заморозити мінімальні пенсії, зарплати та прожитковий мінімум на наступні три роки, починаючи…

5 години ago

Долар по 45 гривень до кінця 2024 року: експерт розповів, до якого курсу готуватись українцям

Усі українці звернули увагу на те, що при затвердженні бюджету нашої країни на 2025 рік…

5 години ago