Categories: Погода

Якою погодою закінчиться червень – прогноз синоптиків на 30 червня

У неділю, 30 червня, в Україні буде мінлива хмарність. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують, що в західних та північних областях місцями пройдуть помірні короткочасні дощі та грози. Наші пращури помітили, багряний захід сонця – до вітру або бурі.

Синоптики в Укргідрометцентрі повідомляють, що утримається тепла та суха погода, лише вдень у західній частині пройдуть грозові дощі, місцями можливі град та шквали, 15-20 м/с. Температура повітря вночі +13-18°С, вдень +28-33°С. Вітер змінних напрямків, 3-7 м/с.

На Київщині весь день небо буде ясним, і хмари не затьмарять його своєю присутністю. Без опадів. Температура вночі 16-21°, вдень 29-34°. У Києві вночі близько 20°, вдень 31-33°. Вітер переважно південний, 3-5 м/с.

Якою буде температура у містах України до кінця тижня:

Синоптики в Укргідрометцентрі повідомили, що лише у західних областях періодичне надходження нестійких повітряних мас балканського походження призведе до випадання грозових дощів, в окремі дні можливі град та шквалисте посилення вітру. Температурний фон загалом у країні очікується близько до норми, у південній частині вище за норму на 2-4°С.

  • У неділю, 30 червня, в Україні утримається тепла та суха погода, лише вдень у західній частині пройдуть грозові дощі, місцями можливі град та шквали, 15-20 м/с. Температура повітря вночі +13-18°С, вдень +28-33°С.
Ольга Степанова

Recent Posts

До лікарів іти запізно: голова ВЛК розповів, як можна підготуватися до проходження комісії

Під час проходження ВЛК військовозобовʼязаним не влаштовують профілактичний огляд, враховуючи всі їхні скарги. Про це розповів голова…

58 секунд ago

Чому не можу схуднути: дієтологиня назвала 5 найпоширеніших помилок

Будь-хто, хто намагався скинути кілька кілограмів, знає, що насправді це набагато складніше, ніж просте порівняння…

10 хв. ago

Братська любов: зворушливі моменти принца Луї та принца Джорджа

Принц Луї та принц Джордж — сини майбутнього короля Великої Британії Вільяма. У мережі пригадують…

15 хв. ago

Три небезпечні періоди: коли магнітні бурі в липні 2024 року

Науковці-працівники сонячних лабораторій ведуть постійне спостереження за Сонцем. Вони попереджають населення про сонячні спалахи та…

20 хв. ago

Податковій дали “добро”: які дані про рахунки отримає служба

Найближчим часом у Державної податкової служби України з'явиться доступ до інформації про банківські рахунки українців…

21 хв. ago

Демократи закликали Пентагон тренувати більше українських пілотів на F-16

Група демократів Палати представників США закликала Пентагон розширити підготовку українських пілотів винищувачів F-16. Про це пише Politico.…

23 хв. ago