Categories: Погода

Грозові зливи накриють Україну: синоптики попередили про негоду

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 24 квітня. В Україні ще утримається прохолодна весна. А на додачу прийдуть рясні опади у вигляді дощів.

Важливо!!! Спостерігається підвищення рівня води в річках України. Можливі паводки та затоплення. Зберігайте високий рівень обережності.

Крім того, значна сніголавинна небезпека очікується на високогір’ї Івано-Франківської та Закарпатської областей. Можливе сходження лавин. Синоптики та рятувальники радять утриматись від походів на високогір’я!

Значне підвищення вод в річках України!

Сьогодні, 24 квітня, в Україні, хмарна погода з проясненням. Дощі, вдень подекуди грози, на Рівненщині, Житомирщині та Вінничині місцями значні дощі. Лише у східних, Сумській областях та в Приазов’ї ніч пройде без опадів.

Вітер переважатиме південно – східного напрямку та зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. Вдень в Україні, крім заходу, місцями його пориви сягнуть 15 – 20 метрів за секунду.

Температура повітря в нічний час доби зафіксувалася на рівні +5 – +10 градусів тепла, а в південній частині навіть до +13. Вдень повітря прогріється до +12 – +17, а півдні та південному сході країни ще тепліше6 +19 – +24 градуси, а в Криму до +28.

На високогір’ї Карпат вночі пройшов мокрий сніг, вдень прогнозується дощ. Температура повітря вночі близько 0 градусів, а вдень +3 – +8 тепла.

Прогноз погоди на 24 квітня 2024 року!

У Києві сьогодні, 24 квітня, хмарно з проясненням. Дощ, а вдень місцями навіть гроза. Вітер південно – східного напрямку та зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. Вдень місцями його пориви сягнуть 15 – 20 метрів за секунду. Температура повітря по області в нічний час доби +5 – +10 градусів, а вдень повітря прогріється до +12 – +17. У Києві показники трохи інші: нічні +7 – +9, а денні +13 – 15.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вручатимуть не лише повістки: ТЦК будуть надсилати чоловікам ще один документ

З 18 травня в Україні набув чинності новий закон про мобілізацію. Тепер, крім повісток військовозобов’язаним, можуть…

6 години ago

Чому ми прокидаємося ночами: що говорять про це лікарі і як упоратися з проблемою

Сон - це не тільки приємне проведення часу, але і невід'ємна частина здорового способу життя.…

6 години ago

Чорна елегантність: Річард Гір із молодою дружиною у вишуканих вбраннях відвідали червону доріжку

На Каннському кінофестивалі зібралися вершки суспільства, де зірки кіно, моди та культури не пропустили можливість…

6 години ago

Винен страх: прем’єр-міністр Естонії пояснила, чому союзники надають Україні мало зброї

Партнери України надають Збройним силам недостатньо зброї через страх, який майстерно використовує російський диктатор Володимир Путін. При…

6 години ago

Закон про мобілізацію вже б’є по економіці: далекобійники перекрили трасу Київ-Одеса

Дальнобійники заблокували трасу Київ-Одеса на знак протесту проти нових правил перетину кордону. З 18 травня інспектори Державної…

6 години ago

Не лише без світла: з понеділка розпочнуться відключення газу – які графіки

Наступного тижня мешканцям Київської області доведеться тимчасово забути про газове опалення та кухонні плити. Причиною є необхідність…

6 години ago