Categories: Погода

Повертається осіннє тепло: синоптики уточнили прогноз погоди на вівторок, 22 жовтня

Погода в Україні у вівторок, 22 жовтня, буде переважно сонячною в усіх регіонах. Температура повітря по країні коливатиметься від +13 до +17 градусів.

Про це йдеться у прогнозі погоди, опублікованому на Facebook-сторінці Українського гідрометцентру. Опадів у вівторок не передбачається.

Однак у західних регіонах уночі та вранці подекуди можливий туман. Вітер синоптики прогнозують змінних напрямків, від 3 до 8 м/с.

Температура повітря вночі коливатиметься від 0 до +5 градусів, на узбережжі морів до +8, у Карпатах від +1 до -3 градусів. Удень в Україні синоптики прогнозують від +13 до +17 градусів.

У столичному регіоні у вівторок, 22 жовтня, синоптики прогнозують невелику хмарність, без опадів. У Київській області температура вночі від 0 до +5 градусів, удень від +12 до +17. У Києві вночі від +3 до +5, вдень від +14 до +16.

Раніше синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха зазначала, що з 22 жовтня в Україну повернеться відносно тепла погода, а нічні заморозки відступлять. Короткочасні дощі на тижні ймовірні лише у кількох регіонах.

Водночас начальниця відділу агрометеорології Українського гідрометцентру Тетяна Адаменко зазначала, що після періоду дощів та суттєвого похолодання в Україні очікується повернення комфортної теплої погоди. Потепління, яке можна буде умовно назвати бабиним літом, прогнозується після 20 жовтня.

Романчук Микола

Recent Posts

Кличко відсторонив свого заступника Прокопіва через скандал із нерухомістю

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до правоохоронних і антикорупційних органів перевірити факти, викладені журналістами-розслідувачами Bihus Info щодо…

5 хв. ago

Обшуки у керівниці МСЕК на Миколаївщині: знайдено $450 тис. та російський паспорт сина

За процесуального керівництва Миколаївської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону у ході розслідування корупційної…

8 хв. ago

У військовій частині в окупованому Луганську масово зникають чоловіки

У ворожій військовій частині, що базується в тимчасово окупованому Луганську, чоловіки масово зникають за декілька…

15 хв. ago

Синоптикиня назвала точні дати, коли в Україні буде найтепліше

Поточний тиждень в Україні буде теплим, а найближчі дні - найтеплішими у найближчій перспективі. Про це в…

30 хв. ago

Україну можуть прийняти в НАТО за “західнонімецьким” підходом, – FT

Президент України Володимир Зеленський продовжує шукати підтримки для свого плану перемоги. Водночас у західних столицях все…

40 хв. ago

Колишній президент Перу отримав 20 років ув’язнення за рекордний хабар

Колишнього президента Перу Алехандро Толедо засуджено до 20,5 років ув'язнення за отримання хабара у розмірі $35 млн.…

48 хв. ago