Categories: Погода

Чи повернеться в Україну потужна спека: прогноз до кінця липня

Найближчими днями температура в Україні поступово знижуватиметься, навіть на півдні та сході стане трохи свіжіше. Наступного тижня періодично будуть дощі та грози. На заході похолодає до +20°…+24°, а на півдні та сході температура знизиться до +29°…+32°. Після 26 липня опадів в Україні вже практично не буде, а температура знову почне підвищуватися, проте потужної спеки не очікується. Про це свідчить прогноз УНІАН.

Отже, найближчими днями температура в більшості областей України буде доволі щадною. Лише на півдні та сході температура місцями підвищуватиметься до +35°, а на решті території буде +28°…+32°. Трохи свіжіше буде на заході країни. Періодично пройдуть дощі та грози.

Погода в Україні 23 липня

Ближче до наступних вихідних, 26 липня, на заході посвіжішає до +20°…+24°, на півночі буде +26°…+28°. У центральній частині України очікується від +25° до +31°, на сході близько +30°…+31°, а на півдні повітря прогріється до літніх +29°…+32°.

26 липня в Україні навіть на півдні не буде сильної спеки

Після 26 липня температура в Україні знову почне підвищуватися, проте потужної спеки чекати не варто. Дощів практично не буде, зате сонця стане набагато більше.

До кінця місяця на заході вже буде +25°…+28°, на півночі +26°…+29°, у центрі +28°…+32°. На сході України теж буде 30-градусна спека, а на півдні температура підвищиться до +31°…+34°.

До кінця липня в Україні стане спекотніше

Нагадаємо, в Україні довгий час трималася потужна спека. Температура піднімалася до +40° і навіть вище. Останніми днями спостерігається послаблення спеки. Уже сьогодні, 19 липня, тільки на півдні та сході буде +34°…+36°, на решті території температура очікується більш поміркованою.

Ольга Степанова

Recent Posts

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

1 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

6 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

13 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

23 хв. ago

“Ви на приколі?”: Тищенко бурхливо відреагував на нове рішення суду (відео)

Нардепу Миколі Тищенку продовжили запобіжний захід ще на два місяці у вигляді цілодобового домашнього арешту. Це рішення…

25 хв. ago

Тепло і сонце перед вихідними: прогноз погоди на 20 вересня потішить українців (карта)

У п'ятницю, 20 вересня, в Україні очікується спокійна, тепла і сонячна погода. Практично по всій…

29 хв. ago