Categories: Погода

Нова хвиля спеки мчить до України: розжарить до +36°

19 червня в Україні буде спекотно, 20 числа повсюдно, окрім півдня, температура знизиться, а на вихідних знову потеплішає до +34° та навіть +36°. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича на порталі meteoprog.

Погода 20 червня

У четвер, за прогнозом синоптика, у центральних, північних та східних областях пройдуть дощі з грозами. На решті території буде без істотних опадів. Швидкість вітру буде 7-12 м/с, на Лівобережжі вдень місцями пориви сягатимуть 15-17 м/с. Температура повітря вночі +10…+15 °С, у південних та східних областях +17…+22 °С. Вдень температура знизиться до комфортних +20…+25 °С, тільки на півдні та у Криму буде +26…+31 °С.

Погода 21 червня

У п’ятницю опадів в Україні вже не передбачається. Швидкість вітру знизиться до 5-10 м/с. Вночі буде +11…+16 °С, у південних областях до +18 °С. Вдень по всій країні очікується +22…+27 °С.

Погода 22 червня

У суботу, за словами Ігоря Кібальчича, в Україні утримається переважно суха стійка погода, лише вдень у західних областях місцями пройде невеликий короткочасний дощ із грозою. Вночі буде +12…+17 °С, а вдень температура підвищиться до +27…+32 °С.

Погода 23 червня

У неділю у західних областях місцями пройдуть дощі із грозами. На решті території України буде сухо. Швидкість вітру знизиться до 3-8 м/с. Температура повітря вночі +16…+21 °С, вдень розжарить +29…+34 °С, а на півдні місцями взагалі буде +36 °С.

Похолодання в Україні

20 червня в Україні очікується короткочасне похолодання. Температура на заході, півночі, а також на Вінниччині та Черкащині знизиться до +20…+25 градусів, а в північних районах Чернігівщини та Сумщини навіть до +18…+22 градусів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Не тільки Хмельниччина: стало відомо, де в Україні забагато прокурорів-інвалідів

За попередніми даними службового розслідування, у двох областях України найвищий відсоток прокурорів, які мають статус особи…

11 хв. ago

Війна в Україні може перерости в Третю Світову війну, – The Telegraph

Повномасштабне вторгнення Росії в Україну може перерости в Третю світову війну залежно від того, яка…

20 хв. ago

“Україна зникне”: Лукашенко погрожує, що Росія може витягти зі складів найнебезпечнішу зброю

Самопроголошений диктатор Білорусі Олександр Лукашенко дав інтерв'ю російській пропагандистці Скабєєвій. Під час розмови він заявив,…

29 хв. ago

Росія накопичує ракети: нові атаки можуть спричинити гуманітарну кризу

З початком опалювального сезону в Україні зростає занепокоєння щодо можливих атак на критичну інфраструктуру, особливо…

38 хв. ago

Чого чекати чоловіку, який не забрав повістку з пошти

В Україні військовозобов'язані можуть отримати повістки за допомогою пошти. Якщо її не забрати в встановлений термін,…

49 хв. ago

Експерти назвали найбезпечнішу для туристів країну світу

Вирушаючи у нову подорож, тепер туристи дедалі частіше задумуються про свою безпеку. Останнє дослідження визначило…

58 хв. ago