Categories: Погода

Нова хвиля спеки мчить до України: розжарить до +36°

19 червня в Україні буде спекотно, 20 числа повсюдно, окрім півдня, температура знизиться, а на вихідних знову потеплішає до +34° та навіть +36°. Про це свідчить прогноз синоптика Ігоря Кібальчича на порталі meteoprog.

Погода 20 червня

У четвер, за прогнозом синоптика, у центральних, північних та східних областях пройдуть дощі з грозами. На решті території буде без істотних опадів. Швидкість вітру буде 7-12 м/с, на Лівобережжі вдень місцями пориви сягатимуть 15-17 м/с. Температура повітря вночі +10…+15 °С, у південних та східних областях +17…+22 °С. Вдень температура знизиться до комфортних +20…+25 °С, тільки на півдні та у Криму буде +26…+31 °С.

Погода 21 червня

У п’ятницю опадів в Україні вже не передбачається. Швидкість вітру знизиться до 5-10 м/с. Вночі буде +11…+16 °С, у південних областях до +18 °С. Вдень по всій країні очікується +22…+27 °С.

Погода 22 червня

У суботу, за словами Ігоря Кібальчича, в Україні утримається переважно суха стійка погода, лише вдень у західних областях місцями пройде невеликий короткочасний дощ із грозою. Вночі буде +12…+17 °С, а вдень температура підвищиться до +27…+32 °С.

Погода 23 червня

У неділю у західних областях місцями пройдуть дощі із грозами. На решті території України буде сухо. Швидкість вітру знизиться до 3-8 м/с. Температура повітря вночі +16…+21 °С, вдень розжарить +29…+34 °С, а на півдні місцями взагалі буде +36 °С.

Похолодання в Україні

20 червня в Україні очікується короткочасне похолодання. Температура на заході, півночі, а також на Вінниччині та Черкащині знизиться до +20…+25 градусів, а в північних районах Чернігівщини та Сумщини навіть до +18…+22 градусів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Гад якийсь: що відомо про нового коханого Наталі Портман

Рік тому весь світ уважно стежив за драмою, що розгорталася у родині Наталі Портман. У травні…

5 хв. ago

Мільйон доларів за свою людину на Львівській митниці: пасинку директора інституту судекспертиз повідомили про підозру

Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) повідомили про підозру Назару Шептицькому, пасинку провідного судового експерта Олександра Рувіна. Він…

18 хв. ago

Байден попросив не планувати йому заходи після 20:00, щоб більше спати

У відповідь на недавні невдачі в публічних виступах, президент США Джо Байден закликав губернаторів-демократів утриматися…

25 хв. ago

Друг Гіркіна: на фронті ліквідували ще одного відомого пропагандиста (фото)

Останнім часом все частіше з’являються цікаві новини про російських пропагандистів, яким тотально не щастить. Так, у…

37 хв. ago

Двометрова акула у США напала на людей

В американському штаті Техас акула напала на чотирьох відпочивальників. Як пише businessinsider, напади акул рідкісні, і в Техасі…

47 хв. ago

Суд встав на сторону військовозобов’язаного, який не оновив дані у ТЦК

Ленінський райсуд Миколаєва розглядав справу, в якій йшлося про штраф у розмірі 25 500 грн за…

58 хв. ago