Categories: Погода

Поривчастий вітер та дощ: де чекати небезпечної погоди, прогноз до кінця тижня

Вересень радує українців теплою погодою, хоча поступово температура повітря все ж таки знижується. У деяких регіонах також очікується поривчастий вітер та дощі з грозами.

За прогнозом Українського гідрометцентру, у середу, 18 вересня, дощі, місцями з грозами, пройдуть на заході, півдні, в деяких східних та південно-східних областях України, та Вінницькій області. Температура повітря вдень прогнозується на рівні 19-25 градусів вище за нуль. Крім того, частину країни накриє рвучкий вітер.

18 вересня у південних, східних, Кіровоградській та Дніпропетровській областях пориви вітру 15-20 м/с (I рівень небезпеки, жовтий), — попередили синоптики.

У четвер, 19 вересня, дощ можливий лише на Одещині, в решті областей без опадів, мінлива хмарність. Вночі стовпчики термометрів покажуть від 10 до 17 градусів тепла, вдень буде +19 +25 градусів.

У п’ятницю, 20 вересня, по всій країні без опадів. Вночі температура повітря складе +8 +13 градусів, вдень повітря прогріється до 19-26 градусів вище нуля.

У суботу, 21 вересня, в Україні буде сухо та сонячно. Вночі очікується +6 +14 градусів, вдень градусники покажуть 19-26 градусів із позначкою “плюс”.

У неділю, 22 вересня, невеликий дощ може пройти в Криму, в решті країни — без опадів. Вночі прогнозується 6-14 градусів тепла, вдень буде від +19 до +25 градусів.

Романчук Микола

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

2 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago