Categories: Погода

Поривчастий вітер та дощ: де чекати небезпечної погоди, прогноз до кінця тижня

Вересень радує українців теплою погодою, хоча поступово температура повітря все ж таки знижується. У деяких регіонах також очікується поривчастий вітер та дощі з грозами.

За прогнозом Українського гідрометцентру, у середу, 18 вересня, дощі, місцями з грозами, пройдуть на заході, півдні, в деяких східних та південно-східних областях України, та Вінницькій області. Температура повітря вдень прогнозується на рівні 19-25 градусів вище за нуль. Крім того, частину країни накриє рвучкий вітер.

18 вересня у південних, східних, Кіровоградській та Дніпропетровській областях пориви вітру 15-20 м/с (I рівень небезпеки, жовтий), — попередили синоптики.

У четвер, 19 вересня, дощ можливий лише на Одещині, в решті областей без опадів, мінлива хмарність. Вночі стовпчики термометрів покажуть від 10 до 17 градусів тепла, вдень буде +19 +25 градусів.

У п’ятницю, 20 вересня, по всій країні без опадів. Вночі температура повітря складе +8 +13 градусів, вдень повітря прогріється до 19-26 градусів вище нуля.

У суботу, 21 вересня, в Україні буде сухо та сонячно. Вночі очікується +6 +14 градусів, вдень градусники покажуть 19-26 градусів із позначкою “плюс”.

У неділю, 22 вересня, невеликий дощ може пройти в Криму, в решті країни — без опадів. Вночі прогнозується 6-14 градусів тепла, вдень буде від +19 до +25 градусів.

Романчук Микола

Recent Posts

WSJ: Путін перебуває під тиском

За кілька місяців до «інавгурації» президента Володимира Путіна у травні 2024 року представники Міноборони РФ…

30 хв. ago

Експертка спрогнозувала, яким буде курс долара до кінця року

Фінансова експертка Олена Сосєдка розповіла, що фінансова підтримка Міжнародного валютного фонду допоможе стабілізувати ситуацію на…

45 хв. ago

В Ірпені з п’ятого поверху гуртожитку вистрибнув голий чоловік. ВІДЕО

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. За даними очевидців, після падіння «трюкач» вижив, але зламав кінцівки.…

1 годину ago

Стало відомо, яким буде щомісячний платіж за економічне бронювання від мобілізації

Щомісячний платіж за економічне бронювання від служби в українській армії складатиме для чоловіків 20-30 тисяч гривень. Про…

1 годину ago

Повістки в Україні вручатимуть по-новому: що хочуть змінити

В Україні продовжується процес вручення повісток військовозобов'язаним чоловікам через повномасштабну війну. Наразі цей документ можуть виписати у…

1 годину ago

Хризантеми восени: як правильно висаджувати квіти

Хризантеми вважаються окрасою будь-якої ділянки. Коли вже все відцвіло, вони можуть бути яскравим промінцем на…

2 години ago